moja 166 2.4 vec 50000 pod chipom i nista osim ulja i filtera, nekih malih problemcica sa kojim se da zivjeti, ali nista strasno.To da motori od 166 nisu ok. nemogu potvrditi.To je 5-Zylindra, i ima dusu.
Samo kad bi uzimao opet bi uzeo 103KW/140KS, a ne 110KW, jer ako ces ga Chipati nema velike razlike a oba su motora 2.4 ccm. Pa se ti odluci. odi napravi krug sa 166 2.4, i 156 1.9 i vise neces dugo razmisljati.

kakvi su to mali problemcici, u biti to cijelo vrijeme cekam, da mi neki konkretni vlasnik kaze kakvi problem, na sta treba paziti i osobno iskustvo, daj please raspisi se 
Evo ovako:
1. nije mi se htio ugasiti ventilator proslo ljeto, ovo ljeto opet sve ok iako se nije
nista radilo. (Promjenilo)
2. svako toliko mi se palila lampica od Airbaga kad sam nasjeo jednom prednjim
djelom, koja se lako Resetira. (posao od 2min. kad znas kako)
3. Pozicija mi je vec 3-ca otisla u 20000km tako da je nisamvise ni mjenjao jer mi je
postalo pre glupo, a kad upalis normalno i nevidi se da ne radi ako se ne
zagledas. Tako da mi prednja desna u biti cijela ali nema kontakta.
4. Sad sam primjetio posto mi je stajao jedno 2 1/2 mjeseca da je mjenjac jako
tvrd, ali to mi je bilo kad sam ga i kupio, tako da nakon nekih 500-1000km je bio
ko putar da je u biti sam isao u 6-tu.

), Ulje svakih 10000-max.15000 km i
svako drugo mjenjanje sa Filterom. Ulje normalno samo Full Synthetic i nista
vise. To je bilo do sad nakon 50000 km sto ga ja imam, a moja ima 168000.

Evo to ti je sve nemam ti sta lagati, jer ako nemogu pomoci necu niti odmoci a volio bi ljudima pogledati na susretu u oci.
Potrosnja je po meni O.K.
Ja sam osobno u nekom mixu Vmax. pa Economicna voznja napravio 1140 km.
Mislim Stuttgart-Zagreb (Dubrava) 8 Sati, do Bregane oko 7 sati. Prosjecna brzina oko 110-112 km/h.
Sto se tice 156-ice nemogu ti reci jer nemam sa njima uopce iskustva