30-06-2026, 20:52:17

Autor Tema: Montaza zanje tablice na Stelviu?  (Posjeta: 733 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline exer86

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
    • Vukovar
Montaza zanje tablice na Stelviu?
« u: 04-07-2025, 11:32:08 »
Dakle, na stelviu imam onom dvostrukom trakom naljepljeno zadnju tablicu (tako je dosao direkt iz fiat autokuce)
pa se prvo pocelo odljepljivati, pa sam ja za prvu ruku uzeo neku dvostruku traku pa oponovo zaljepilo..
i sad su bile ove paklene vrucine, i ja otisao prati auto,  pa se odlijepilo, i izgubio tablicu, srecom netko je nasao i predao policiji

e sad, stavio bih ?arafe, vidim da ovaj okvir za tablice ba? ima za one 3 rupe koje idu u trokut, tamo su neki plasticni cepovi,

eo slika

https://ibb.co/VYxrxX4z

samo me zanima, koji ?arafi tocno idu? moram ih kupiti, jer nemam

na netu nista nisam nasao, sve sto sam nasao je da ljudi tu kace jos neki poseban nosac za tablice, ali to je sve u americi, posto oni imaju drugaciji sistem

ugl hitno je

« Zadnja izmjena: 04-07-2025, 11:33:13 od exer86 »

Offline drazen

• Pripravnik
  • **
  • Stelvio
    • Labin
Odg: Montaza zanje tablice na Stelviu?
« Odgovori #1 u: 04-07-2025, 12:17:09 »
Ja imam tablicu zaljepljenu sa dvostrukom trakom za kupaonska ogledala i nikad nisam imao problema da mi se odljepi. Kako je traka "spu?vasta" skida se lako sa upredenicom za ribolov.

Ima netko iskustva sa magnetnim dr?a?ima tablice? Kako imam kuku i nosa? za bike koji se montira na kuku problem mi je seliti tablicu sa auta na sam nosa?

Offline PeSti0018

• Starosjedioc
    • Benkovac
« Odgovori #2 u: 04-07-2025, 12:24:27 »
Magnet je dobar ali moras skidat branik. Imas uzet one cicak trake. To je top,ali nezz cijenu u hr. Ili 3M dvostranu i nece spadati ali je isto tako poprilicno tesko skidinuti tablicu. I ne takve male flekice lipit nego stavis vece komade i nece spasti sigurno. Ja sam sebi stavljao po cijeloj tablici i skidao s ind.fenom kad sam prodao auto. Poprilicno neprakticno ali drzi takodjer super
Ready To Race

Offline Ben

• Administrator
  • Pripravnik
  • *
  • 159, 𝒢𝓉𝓋 TB, Giulietta
    • Zagreb
« Odgovori #3 u: 04-07-2025, 13:32:54 »
Ima netko iskustva sa magnetnim dr?a?ima tablice? Kako imam kuku i nosa? za bike koji se montira na kuku problem mi je seliti tablicu sa auta na sam nosa?
Uzmes neodimijske magnete manjih dimenzija za tablicu/nosac i malo vece za branik, stavis ih u "serijalu" ak trebas jacu vezu (na strani branika) i ne ide tablica nigdje, provjereno.

Fiksirat ih mozes sa sarafima (postoje s rupom u sredini magneta) ili s jakim ljepilom/kitom.
« Zadnja izmjena: 04-07-2025, 13:34:21 od Ben »

Offline Zvonimir

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • *
  • Stelvio Q4
    • Zagreb zapad
« Odgovori #4 u: 04-07-2025, 15:17:46 »
kod mene dr?e ve? dvije god, koristio sam ovaj ?i?ak

https://www.bauhaus.hr/cicak-trake/tesa-on-off-visenamjenska-traka/p/20975975

bitno je dobro o?istiti i odmastiti branik sa alkoholom prije ljepljenja

Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart. It is a kind of disease, this passion for a means of transport. It is a way of life, a very special way of thinking about a powered vehicle."

Offline exer86

• Sa stažom
    • Vukovar
« Odgovori #5 u: 05-07-2025, 12:30:10 »
Rijesio sam, zapravo vec je bio nosac za stelvia, tj tablica s nosacem je bila zaljepljena, pa je sve skupa otpalo,

ugl stavio sam sarafe, ne znam zasto su oopce ljepili kad je ovo bolje..

ajd da je bez okvira pa kontam, ali ovo su obicni ramovi