0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
možda bude malo blesavo ali...koju tekučinu za pranje vjetrobrana koristite i kojom ste zadovoljni?mogu li se korigirat mlaznice za pranje šajbe na alfi 156?čije brisače koristite ?
u zadnje vrijeme koristim OMV crystal clear, piše da je antistatička i da pojačano čisti, a nema metanola pa čuvam i okolinu za mlaznice su ti dečki već rekli a brisače koristim originalne alfine i već mi ih je par suvozača pohvalilo, bitno je da ih promjenim svako proljeće, jer nakon zime i smrzavanja, guma više nije ono što je bila uz svu pažnju koju joj poklanjam
a za pranje stakla iznutra koristim sretstvo za stakla
Citat: reddevill - 24-04-2007, 08:56:22a za pranje stakla iznutra koristim sretstvo za stakla mislio sam na vanjsko pranje, ali nisam dobro napisao...
...a imam i dobra iskustva sa Champion brisačima
bosch 54cm, 60kn komad... nije to baš skupo....
I ja, najtisi brisaci u zivotu su bili Champion, i od onda samo njih kupujem. A svaki mi nekako isto brisu, dok god nisu stariji od 1 godine.
Citat: Kiki - 04-05-2007, 07:27:42...a imam i dobra iskustva sa Champion brisačima I ja, najtisi brisaci u zivotu su bili Champion, i od onda samo njih kupujem. A svaki mi nekako isto brisu, dok god nisu stariji od 1 godine.