0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo kako se održavaju vozila pa se onda čudimo kad nešto crkne,nedavno kupio gtv 2,0ts i kaže mi prodavač kao ne treba ništa dirati servis je nedavno napravljen,promjenio sam ulje u motoru i filter,u mjenjaču je bila litra ulja umjesto dvije a šteta da nisam slikao na šta je to ulje ličilo.Rekoh danas ću zamjeniti filter zraka i klime i imao sam šta vidjeti
Ako ćemo iskreno, 90% njih nikad nije ni čulo za pojam "filter kabine", nit znaju da ga imaju u autu a još manje znaju čemu služi.A za filter ulja ... osim ako nemaš 18g i to ti je prvi servis na prvom autu onda je žalosno šta nemaš automehaničara koji te laže i kojemu nemožeš vjerovati da će napraviti servis/popravak po PS-u.Tko zna kada je zadnji put taj filter ulja bio zamijenjen i koliko je sranja napravio u motoru u međuvremenu
Logika ti ne štima.Ako stalno iđen kod jednog AM znači da mu vjerujem, a i on meni da ću mu platiti odrađeno ... to je kod manjih gradova i sela gdje se dobar i loš glas brzo širi pa si nitko ne može priuštiti lošu reputaciju. Zayebi ti Google recenzije u gradiću od 10 000 stanovnika
Gdje napraviti špur u Zadru, a da nije Vulkal?