ALFA ROMEO STELVIO: Debi u Parizu u listopadu?

alfa-romeo-stelvio-probabile-esordio-parigino_698547
Prvi SUV u povijesti Alfa Romea: Stelvio. To je vozilo koje će debitirati tijekom jeseni, da bi se stavio na tržište u prvim mjesecima 2017. U početku se je mislilo da će se prezentacija ovog automobila održati tijekom slijedećeg izdanja Motor Showa u Los Angelesu, koji će se održati u studenom, ali debi ovog modela će se održati na Paris Motor Showu, koji će se održati u listopadu. Tako da će u Los Angelesu biti debi na američkom tlu.

Stelvio je pravi lakmus test ambicijama Alfa Romea , prema stručnjacima, možda čak i više od Giulie sedan. U stvari ovaj model će se morati nositi s automobilima poput BMW X1 i Audi Q3, koji već duže vrijeme dominiraju.

SUV će imati mnogo zajedničkog sa Giuliom sedan
Podsjećamo također da će Alfa Romeo Stelvio podijeliti s Giuliom veliki dio motora, te će biti opremljen s pogonom na stražnje kotače u nekim modelima, posebno one namijenjene za tržište, kao što je Američko . Platforma će biti isti kao i Giulia: “Giorgio”. Stelvio će se proizvoditi u tvornicama Fiat Chrysler automobili Cassino. Ova tvornica će u narednim mjesecima, imati središnju ulogu poznatog milanskog branda.

http://it.blastingnews.com/motori/2016/05/alfa-romeo-stelvio-esordio-a-parigi-in-ottobre-00907623.html


Comments are closed.