Tek sad vidio da sam u krivu temu stavio ovaj komentar. Pa sad evo u pravoj temi:
Ovaj vikend sam napokon auto malo bolje provozao.
Prvih 15ak km je dosta trokirao i štucao. Cak se znao i ugasiti. Ali bez problema se upali i ide dalje. Kad bi tako zatrokirao ako ne stignem odmah stisnuti kvacilo i malo gasa onda se ugasi i puca na auspuh. Ako uspijem stisnuti kvacilo i dati gasa onda se ne ugasi.
Nakon tih par pocetnih km (10 cca) se lijepo vozio, nije se gasio i nije trokirao.
Jedino kad bi stao onda je na ler gasu varirao 700 do 1100.
Stanem sljedeći put sve mirno. Stanem treci put onda varira od 700 do 900. I tako stalno.
Jucer sam napravio 150km i bez prolema se dovezao do gorice.
Danas sam se odvezao do siska takoder sve super.
Vratio sam se u goricu i otisao do rakitja. E tad je pocela opet trokirati. Ne puno ali 2-3 puta. Osim toga se jako lijepo vozi. Nisam jos stiskao dok ne napravim veliki servis.
Iduci tjedan planiram odraditi veliki servis kod makija u sk. Pa cu ga zamoliti da pregleda cijeli auto.
I bas je tvrd. Kad se vozim po staroj cesti bas moram paziti i izbjegavati sve neravnine
I koliki rezervoar ima gtv? Na netu sam pronasao informaciju da je 70l a ja sam jucer bio na rezervi i stalo je samo 53l.