Vozio onaj od 130 KS speciale. Ne ide kurca, ali auto je odličan. Drži odlično, sumanuto se malo naginje, a nije neudoban, čak i jako dobro amortizira rupe na onim 20tkama.
Unutrašnjost napravljena top topova, podsjeća me na unutrašnjost 147ce koja je u svoje vrijeme bila top.
Nema nepotrebnog izdrkavanja sa 30 tipova plastika i nijansi crnog, nego je baš top i elegantno.
Nema ni one sjajne plastike koja škripi na svim modernim autima.
Stvarno me auto oduševio, a imam svaki dan kontakata sa najskupljim autima u toj i višim klasama. Konačno da neko napravi auto koji liči na auto, a ne dječju igračku u unutrašnjosti, a opet dovoljno je moderan da se čak i ljubitelji tačskrinova i sličnih modnih dodataka mogu naći u tome. Fora su i oni LCD paneli za satove, lijepo su posloženi u klasičnim alfinim "dupljama" na kontrolnoj tabli.
Mjesta ima dovoljno, ja sa 192 i 100 kg, mogu sjesti naprijed i otraga, moglo bi otarag biti malo više mjesta za glavu bočno, ali preživi se.
Mislim da mjenjač ne radi loše u auto modu, navodno su prijašnje verzije tog mjenjača bile malo prespore.
Za prosječnog vozača je taj motor 130 KS možda dovoljan, ali muči se u nekoj življoj vožnji, valjda je onaj od 160 KS dovoljno jači.