Izvana očekivano,zapravo ono što se vrtilo već neko vrijeme po portalima,ne mogu reći da je ružna,niti da sam pao na dupe,ali generalno mi se sviđa. Uspjeli su LED farove ugradit i kamere od 360°,nevjerojatno! Ono što mi nije jasno na slikama izvana gdje su auspusi? Nadam se da nema neke odvratne fejk auspuhe,il skirveno il neka se cijev vidi.Zelena joj odlično stoji,plavu bi volio uživo vidjet,crvena je klasik.
Najveće razočaranje,ali baš ono wtf. je unutrašnjsot,kao što sam i očekivao. Oni jednostavno ne mogu spojiti jedan auto da izgleda dobro izvana i iznutra da se staviš na trepavice. Oni digitalni brojčanici kada su samo cajgeri su kao da ih je netko iz udruge "bijeli štap" crtao,crno-bijelo najodvratniji font brojeva i kao u faking škodi,brojevi koji ne stoje ravno nego prate kružnicu,jadno i jeftino,a auto otpadi u Italiji prepuni skršenih 147-ca i 156-ca,koje su imale predivne cajgere.. skinut te i natrkeljat na Tonale.. Ekran,otvori ventilacije i ručica mjenjača katastrofa,točno se vidi da je auto 3 godine star i da ga treba redizajnirat iznutra,ili ga je možda trebalo predstaviti na vrijeme,pred 3 godine... ovisi što je bolje?!
Postavka DNA gumba mi se sviđa,fora je i jbt. u Alfi koja se kune kako je sportska marka u SUV-u bez ikakve ozbiljnije motorizacije omogučiš da se ugasi ESP,nešto što je oduvijek i stalno trebalo biti kod svih alfi,kakva konfuzija je u tim glavama tamo...
Sicevi izgledaju slično kao u Giulii,varijacija na temu i odlični su(vizualno,vjerojatno i uživo),konačno stranice vrata ne izlgedaju kao kartonsko govno na Giulietti.
Motorizacija je onak,nit smrdi nit miriše.
sigurno oni nikada neće napravit,jer znamo kako drže obećanja. Cijena će biti žestoka i tu će popušit i to dobro. Jedino što možda,donekle može opravdat cijenu je da ju hebeno napucaju opremom,inače banana od prodaje.