Dakle da konacno napisem koju rijec.
Na dizajn neću puno trošiti riječi ali mene je auto uživo skroz iznenadio, dok mi na slikama to nije bilo nesto extra uživo auto izgleda pono bolje

Unutra kvaliteta materijala i sama izvedba skroz na nivou Stelvia i Gulie.

Meni definitovno najbolji dio unutrašnjosti su urice i to baš fenomenalno
E sad što se tiće same vožnje, ja sam imao onaj sa slabijim motorom ali sam ugodno iznenađen sa performansama kod samog kretanja i gasom do kraja, osjeti se elektro motor koji daje dodatni impuls i prije svega moment kod samog ubrzanja.
Kasnije se vidi da autu fali snage, pogotovo za neku oštriju vožnju.
Recimo na autoputu sa 140 kad se stisne gas nema baš nekog extra odgovora ( napomena da vozim Stelvio benzinca sa 280ks).
Ali je zato podvozje posloženo vrhunski i definitivno je najbolji dio auta.
Auto leži na cesti odlično i po neravninam i u zavojima i stvarno je i sami osječaj vožnje odličan, položaj za volanom , sjedalo, osjet na volanu.
Malo sam razočaran sa mjenjačem koji nije ni blizu onom u mom Stelviu ( znam niti su isti proizvođači, niti imaju isti broj brzina...) ali tu sam malo onako ostao razočaran.
Kao mali gradski suv idealan auto za nekoga ko vozi na posao i do ducana i natrag.
Veliki plus je i sama batrrija koja se može i samostalno koristiti bez benzinskog motora. Ja sam na probi uspio odradit 4 km bez benzina, poslije nisam više imao srca vozit tako

Sve u svemu super auto iz Italije