Pozzzdrav
da vam predstavim svoju tinejdžerku, godište 2006.
Kad je tek počela proizvodnja i prvi primjerci se pojavili u Splitu rekao sam wow, jednog dana će jedna biti moja.
I onda je taj dan došao.
Kupio sam je 01.11.2018. u Zagrebu, tada je imala 141.000km.
Odmah nakon toga sam krenuo s uklanjanjem potencijalnih problema koji bi se mogli pojaviti s obzirom da je tada imala 12 godina...brtva glave, set razvodnog lanca, ulje u getribi, motoru, servu, kočnicama, rashladna...itd... you know, the usual stuff.
Prva preinaka je bila ugradnja LPG-a. ubačen STAG400 a boca u rezervno kolo (stane oko 48L).
Nakon toga, pa sve do današnjeg dana, počeo sam s dodavanjem dijelova, što vani i unutra, za svoj gušt.
Volan, ručica mjenjača, koža oko ručice mjenjača, short shifter, kožna sjedala s oplatama,
Kenwood multimedija s Garmin navigacijom, Novitec kontroler papučice gasa, alu pedale, zatamljivanje stražnjih stakala, tempomat, TI satovi, LED unutarnje osvjetljenje, Garmin dash cam.
Prednji i stražnji lipovi branika, prednji i stražnji scudetto, 2 seta felgi i guma (17" i 18"), nove maglenke, LED za maglenke i pozicije, xenon, TI opruge, Brembo kočioni sustav (swap s 3.2 Q4).
Nekoliko planova za budućnost (ko zna koliko će mi toga s vremenom pasti na pamet
):
Naručena HEL pletena crijeva za kočnice, ovo ljeto razmišljam o kompletu EBC diskova i pločica i za sad još jedna stvar, kupovina rabljenih komandi za klimu stražnjih sjedala