Ugradio sam downpipe. Auto pregledan detaljno sve 5.Injektori imaju odstupanja neka, ali podnošnjivo.Kupio sam Bardahl common rail diesel injection čistač koji se na 20l
goriva stavlja. Idem dići auto u Bedekovčinu. Sve ok, vozim se lagano do Zlatara (auto taman na rezervi računam nekih 10l goriva u tanku) i tamo na benzinskoj stavljam aditiv taj i nadotačem 10l goriva. To je tih 20l.Jesam ja to mixnuo, ali sa 10l BENZINA. I tako izlet sa ženicom Marija Bistrica, đir po Zagorju. Autoput prema Zagrebu 225km na kratko, ok ide auto. Kod Arene lampica check engine. Ok mislim si remap negdje pritisak na kratko prevelik, pa safe mode. Ili Bardhdal čistač malo agresivan. Odem na Miramarsku INA dotočit 4l da ublažim čistač, kao! Inače ja cijelo vrijeme nemam pojma da sam ulio benzin. Izlazim iz INE i sine mi😵😵.... Odem do trgovca. Daj mi račun, šta sam ja sad utočio???? Kaže BENZIN😵😵😵😵. U tom trenutku shvatim da sam u Zlataru tankao bengu. Uzas tankam full 54l DIZELA i 4dl dvotaktola. Ugasio lampicu ali, kao fućka zuji nešto. Kaže majstor da je neka brtva od temperature prosvirala da ne brinem. Uglavnom prvi puta u životu mi se to desilo. Mislio sam da neš nije sa glavom😶. Ali, zadnjih 10 dana tankam mali skuter non stop i mislim da me to sjebanović. Budu pregledali sve, pa ćemo vidjeti. Debilana teška. 😖