0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uh, da..mislim da će bit svjetski. Ne vjerujem da je itko išao toliko u detalje radit na 145ici ,svaka vida,svaka kopča..jer ulog će daleko premašiti trenutnu vrijednost auta. Ali ima mi neku čar taj model i nije mi žao. Dvoumio sam se dali djelomično obnoviti ili ići u totalnu restauraciju, ali čim sam krenuo s rastavljanjem vidio sam da nisam pogriješio. Toliko je tih skrivenih kvarova da čovjek nebi povjerovao. Svima koji planiraju se upustit u obnovu ovako cca 25 godina starog auta da se naoružaju strpljenjem,voljom a i eurićima..
Za Ts i Jtd još ima dijelova, probajte složiti boxera, to je muka živa
Svaka čast na volji i trudu oko detalja, bit će opet gušt kad se prvi puta sjedne u gotovu kabinu i kad se stavi kljuć u bravu i okrene udesno a onda samo milozvučna arija krene svirati na ukrasnom završetku auspuha.
još malo detalja..psihijatrija . kad počne slaganje bit će kau u Cassinu.
Da li imaju nedje nove da se kupe ove poluge menjaca?
Meni je malo mlitava rucica nekako ,ako naletis na sajt ponovo salji link
Budem ja krajem 4og mjeseca u Pakostanima do 10 mjeseca.Cim dodjem javim se za druzenje.Imam neko blesavo radno vrijeme,ali ujutro sam slobodan.
Kad vidim ovo, točno me duša zaboli.Ista stvar, isti problemi. Kako si čistio? Ja sam grijao i gulio. Katastrofa.
Odlicno, taman cemo u Zadru nesto organizirat. Dolazis sa 145?
Da da.Prvo sa 145,posle nju vozim kuci,i dolazim sa 147 do kraja.
Bitno da se riješilo. Riješit ce se.