Evo da i ja predstavim svoju Biancu!
Dosla je nenadano bez namjere za promjenom auta, ali frend je htio uzeti moju 156 i prodao sam auto bez da sam znao

Na kraju u roku od 2 dana uzeo drugi auto i to bez da sam je vidio uzivo, sam kapario i kupio auto.
Rekao sam si da vise necu trositi puno novaca na auto, potrebno odrzavanje i to je to, neke felge i eventualno mozda spustiti auto.
Na 156 sam se toga recimo drzao.
Ne znam iz kojeg razloga mi bas ne uspjeva sa Giu!
Stalno trazim sto bi moglo biti sljedece, a realno nije trebalo skoro nista.
Auto ima dosta opreme, panorama krov, Bose ozvucenje, full koza sa grijanjem siceva, parking senzori, Blue&me, navigaciju......
U pravilu od opreme sto nema a da to kuzim i smeta me je xenon i Brembo kocnice(brembo je vec kupljen, ali nikako uhvatiti vremena raskopati celjusti i pofarbati ih da uzmem adaptere od Mariala i to slozim.
Takoder je u planu short shifter kad uhvatim vremena proci do vesele brace

, zamijeniti nastavke auspuha, ali ne znam sto napraviti sa zadnjim loncom, mjenjati ili?
Kako je maknut DPF i EGR auto ima neobican metalan zvuk na auspuhu sto me iritira i smeta

Uz montazu auspuha, Bremba i shortshiftera, razmisljam o Maxton lipu na pragovima i prednjem splitteru.
OEM telefonke 8c style sam ostavio za zimski setup, ljetni je trenutno BBS speedline 8.5x19 et48 sa distancama 15mm
Zeni se felge jako svidaju, ali se meni nekako cine malene pa sam ih stavio u oglas.
Ali sto su duze na autu to se vise navikavam, pa nisam pametan.
Uglavnom, to je to!
Evo i par slika ljepotice
uploading pictures
image share