Ja bi radije razmislio o stavljanju nekih kvalitetnijih leća ( morimoto ? ) nego kromirao stare.
Inače, LED na videu se uopće ne čini loše 
Onda se moraš igrati sa prihvatima, ne vjerujem da pašu. A materijal ostatka reflektora je koma za kemijanje, nije normalna plastika. Plus Morimoto zahtijeva drugu instalaciju, ovisno koji tip žarulje ide nutra.
Uglavnom, ta igra je puno kompliciranija i višestruko skuplja. Osobno se nemam volje više igrati sa time.
Orginalni sklopovi su uglavnom dosta kvalitetni, ništa ne degradira osim tog reflektirajućeg sloja kroma unutra.

Znači radio si kod ovih https://koogle.hr/kontakt/ za 350 kn? Pa to je super cijena 
Jesi primjetio razliku da bolje svijetli? Može i se riješiti u jednm danu ili moraš skidati farove i slati poštom?
Da, kod njih, može se sve poštom odraditi.
Ne bave se ničim vezano uz aute, tako da je potrebno u potpunosti rastaviti far do golog reflektora iza leće (nije prestrašno). Oni samo prozvode ukrase i sitnice, a kromiraju svakih par tjedana kada se skupi dovoljno materijala. Pa ako imaš neku sitnicu za kromirati, ubace ju nutra.
Meni je stiglo doma za tri tjedna. Ali bi se vjerovatno dao dogovoriti i bolji tajming, nije mi se žurilo pa sam ih odmah pustio...
Ako se auto koristi ko daily, onda bi možda najbolje bilo kupiti drugi par farova pa ih kompletno urediti da auto ne čeka.
Reflektori (14 godina stari) su iza leće imali fleku veličine kovanice 2kn, gdje je krom praktički nestao, a ispod je nekakva bakrena podloga, tako neke boje.
Neznam kako da opišem, takvi stari farovi kao da su bacali maglicu svjetla, nije to bilo to koje god žarulje bile nutra, koliko god se stakla polirala...
Razlika nakon kromiranja je bila ogromna, pogotovo je centralni dio snopa debelo pojačan, cutoff linija je dobila jači kontrast.