07-04-2020, 18:39:40

Autor Tema: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze  (Posjeta: 620 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bekooooo

  • Gost
  • Trade Count: (0)
Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« u: 27-12-2019, 01:04:40 »

Imam alfu 159 2012 god. 2.0 jtdm
Problem se javio prije dvadesetak dana?
Kilometraza je pocela da blinka,usb u pretincu prestao da radi tiple na volanu mrtve,Bluetooth povezivanje nemoguce i glasovne naredbe navigacije ne rade
Pa ako neko nesto zna hvala unaprijed

Moram jos napomenuti da mi se ovo sve pocelo desavati kada mi je baterija oslabila na autu,sad imam novu bat.ali problem isti...

Dali je u pitanju blue&me i kako rijesiti ovaj problem dali se na diagnostici u servisu moze vidjeti
I di stoji taj b&m  :Angry1: u autu
 

Offline Mike20

  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 3873
  • Karma: 72
  • Spol: Muški
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
Odg: Alfa romeo 159 sw blue&me
« Odgovori #1 u: 27-12-2019, 07:31:10 »
U pretincu je ispred suvozača.
Ima dosta slučajeva da je sam sklop krepao, moguće radi pada napona
Probj ga preko proxy-ja "prijaviti" centrali
« Zadnja izmjena: 27-12-2019, 07:32:31 od Mike20 »
 

Offline Bekooooo

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 7
  • Karma: 0
  • Spol: Muški
    • Njemacka
Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #2 u: 28-12-2019, 23:01:11 »
Trenutacno posjedujem 159 ti s 2.0jtdm motorom i iz 2012 god.Imam problem s blue%me sve se sjebalo komande na volanu,usb u pretincu,glasovne naredbe navigacije i treperi kilometraza
Nerv za poludit??????
Imali ljeka i dale je netko imao isti problem i kako ga rijesiti.
I dali je uopce blue&me ili nest drugo
 

Offline Bekooooo

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 7
  • Karma: 0
  • Spol: Muški
    • Njemacka
Odg: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #3 u: 29-12-2019, 14:48:45 »
A moze li mi netko objasniti kako to ide proxy sta treba da radim da to prijavim
 

Offline Mike20

  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 3873
  • Karma: 72
  • Spol: Muški
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
Odg: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #4 u: 29-12-2019, 21:18:01 »
Ako to nikad nisi radio ni vidio, nemoj.
 

Offline Bekooooo

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 7
  • Karma: 0
  • Spol: Muški
    • Njemacka
Odg: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #5 u: 04-01-2020, 00:46:22 »
Nemam pojma vidit cu dali neki fiatov ili alfin servis moze rijesiti,najgore je sto sam bio na servisu za ulje i da vidi zasto kilometraza blinka samo ulje zamjenili a za kilometrazu neznaju kazu nepokazuje im nikakvu gresku
 

Offline Mike20

  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 3873
  • Karma: 72
  • Spol: Muški
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
Odg: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #6 u: 04-01-2020, 08:18:09 »
Nisu gledali najbitnije na dijagnostici. BT ti ne radi,to nisu skužili  :lol
 

Offline Bekooooo

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 7
  • Karma: 0
  • Spol: Muški
    • Njemacka
Odg: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #7 u: 05-01-2020, 18:11:19 »
Hvala na odgovorima,morat cu vidjeti po drugim servisima.a sto se tice blue&me nek neradi nesmeta mi samo me ubi blinkanje kilometraze.
Vidjet cu jos imam servis ulja u 7 mjesecu pa cu vidjeti sta ce reci u ovom drugom servisu
 

Offline Mike20

  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *****
  • Postova: 3873
  • Karma: 72
  • Spol: Muški
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
Odg: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #8 u: 05-01-2020, 19:10:21 »
Jedino mislim da Blue&me modul se ne da, navodno, isključiti, kao da ga nema. Nisam probao osobno
 

Offline Strm

  • Član Alfa Kluba 1
  • Trade Count: (0)
  • Na probi
  • *
  • Postova: 36
  • Karma: 0
  • Spol: Muški
    • Zagreb
Odg: Alfa romeo 159 ti blue&me treptanje kilometraze
« Odgovori #9 u: 06-02-2020, 10:23:24 »
Usljed pada napona je canbus poblesavio jer se vjerovatno blue modul ugasio, treba otići kod električara da sve srihta u kompu i da canbus poveže da radi blue, al može biti i da je modul otišao... ti tu ne možeš ništa ak se ne kužiš u materiju

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk