0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Vidio sam da ima u ponudi upgrade veličine s prilagođenim adapterima, ako zelis i veci promjer diskova, ali ne znam jeli to itko ugrađivao.
Ugasiti struju ona im trosi kocnice ko luda. Plus da su vece ne bi odmoglo.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Probaj 350mm
šta?
Stalno kroz kocnice regulira proklizavanje i ako je ostro vozen trosi kocnice kao lud. Isto kao na abarthu onaj glupi ttc.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
a moš misli koliko često pali Traction na Stelvio Q4 2.0TKoja Julka je 550Nm a neznam kad je upalila … baš ak sam ju neš potego u startu i zavoju
Ne pokazuje na tabli kao inače nego samo radi. Zato se trose puno vise kocnice zadnje nego što su se ikad trosile.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ovo me zanima, moze vise info koji je proces za ugradit, eli ide sve novo ili se da pripasat zgodno?
350 mm ide uz dodatne piksne pa se kliješta izbace van i na taj način stane disk 350 mm
Dakle, sasvim "sigurna" opcija, bez ugožavanja ičega?
Ja sam sad narucio za jedan stelvio prednje zadnje diskove i plocice 650€ za orginal mi je skroz ok cijena naspram cijena zamjenskih.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pa koje veličine su diskovi na stelviu prednji i zadnji, ovo je stvarno cifretina
prednji 330, zadnji 320.
Ja ugrađujem Textar i prednje i zadnje kočnice sa ugradnjom oko 660€
je li ovi 350 idu i naprid i nazad ?