0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Kako kad celjusti nemaju pripremu za rucnu
Ma ne, nisi skužio kontekst, naravno da idu i na 17" ta kliješta, govorim o opciji da zadrži velike diskove, a manja kliješta, onda gore ide i 18" felga, a ovako ne ide. Znam jer sam imao tako s 18" Crono Evo.
Čisto informativno; imaš instrukcijsku knjigu za taj motor? Kako znaš sile zatezanja ležajeva i glave?
Oce znaci bit 3.2 unutra? Vracas li cijelo auto u OEM?Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo nemoj polovicna rjesenjaS ovim autom ajd do kraja ka i uvijek sta rijesis.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova hrđa bi bila od iscurenog akumulatora?
Nije hrda nego cijeli gepek je namazan bio nekim ljepilom jer bio u nekom crnom materijalu...
Petar ju je bio dobrim dijelom izolirao s Dynamatom, to je nimalo jeftina audiofilska fora, šteta to skidati ako ti baš ne smeta radi nečega, to je fantastična zvučna izolacija.
Nažalost sa donora mi je pukla polica iznad zadnjih sjedala tako da ce za sad ostat ova koja je dok se bolja pojavi...
Kako si to uspija? Jedino ko si je silija izvlačiti bez skidanja zadnjih bočnih oplata.Proba san samo kroz portapak odvidati one dvi 7mm vide i izvlačiti van, ali nije išlo. Tek kad san skinija te bočne oplate, onda je izišla van.