0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lijepa zvijerka sretno sa ulaganjima i naravno puno dobrih kilometara!
sretno sa debeljucom prvo si riješi ekologiju
Kakva ekologija prvo ... prvo SWIRLOVE ako ih ta serija ima i ako nisu maknuti. Ekologija stigne čekati. Swirlovi ne.
to podrazumijevam da spada u ekologiju uvijek sam sve skupa radio i ima ih sigurno, sve 159 imaju
Zašto crijevo od serva?
Baš je krmača
e to je pravi zvuk
Dobra nizbrdica
kažeš ide debela
trebale bi biti odličneimaš možda kakvu sliku kako stoje
Moglo bi to bit dobro, malo za promjenu od sveprisutnih TI
po meni na 159 bi bbs savršeno stajale
Kupio sam ljetni set OZ Superturismo GT 8x19 et35opran, sad je vrijeme za uređivanje istog. Malo su ogrebane pa treba to urediti.
koje su rupe 5x110 ili 112
5x112
Korisni ,da li moraš i prsten stavit
da, moram kupiti prsten i vijke sa pomičnim konusom. Ima ljudi koji su to navlačili sa običnim vijcima, ali volim sigurnost, previše sam na autoputu da bi nešta kemijo za 400kn
Felge su olakirane, e sad se čeka proljeće za montažu, ima netko neku dobru preporuku za 235/40 gumu?
Najbolji omjer uloženo/dobiveno, uzeo ih 04/2018. još uvijek odlične.https://gumarko.hr/proizvod/hankook-k117-ventus-s1-evo2-ro1/Provjeren webshop (najjeftiniji koji sam našao na netu) i Hankook gume su im MADE in KOREA.
Jel to kao neka grafit tamnija pitura ?
Imas kod boje?
Cemu 10w60 u JTDm? Ulje za mjenjac je po knjizici 75w85, kako ce se ovo w90 ponasat?
Daj jednu sa boka, da se vidi koliko je sjela
Dobro su sjele
Dobre su, sad spusti to do guma
Dobro je to sad. Ma di će više spuštat, to je negdi TI visina, a ona nije najudobnija
koje kumho si stavio
čuo sam od par ljudi da su te ps71 dobre gume
Ja sam iste gune narucio, samo cekam da mi stignu. Valjda ce drugi tjedan.Bika je top cijena, 4 kom za 3000kn
Di si ih nasao tako jeftino?Imao sam ponudu za 670kn sa montazom, ali u SLO prosli tjedan nisam mogao, a put do mjesta preuzimanja bi mi pojeo "ustedu", tako da sam narucio na kucnu adresu, ali ih jos cekam.
A to je kod tog tipa sta sam gledao i ja. Cijena je top al jbg, da sam cekao jos tjedan dana bi mogao u SLO pa bi zajno i montirao, ovako cu cekat da stignu doma pa cu onda na montazu
ma odlična nema što zanima me zašto 10w60
dvije crnke
Te sam uzeo i ja za Giu , za sad sve 5, idu kroz vodu bez problema.
Evo zimski set je tu, uzeo sam nove Sava Eskimo HP2 gume. (logično 225/50 17)Viditi cemo kako ce se pokazati, inace imao sam na 147 Savu Eksimo S3+ i bio sam pre zadovoljan, malo losije performanse po kiši ali nigdje nisam proplivao, a ovaj HP2 bi trebao biti još bolji
male felge
Ja ih imam na Delti u 225/40 18 i mogu ti reći da po mokrom nisu neka sreća. Dosta su osjetljive na akvaplaning pri većim brzinama
Znam, Tražio sam neke 18' kopitarke, prodrive 18' (znaci 8x18, ne 7.5 sa Giuliette), nista zanimljivo ili previse novaca za kotace sa ljetnim gumama, tako da sam stavio zimske gume na felge sa kojima je auto došao na ovaj svijet i dobro Necak ima istu dimenziju na giulietti i odlicno se pokazalo do sada
To ti je i najbolji potez, te 18 koje su naveo su dva najskuplja seta 18 i gume 18 su dosta skuplje Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
Vidis kod mene na jednom autu treca sezona na drugom cetvrta i uzas zivi 90% voznje dok cesta nije 100% pod snijegom il suha.. A vozene samo zimi i sve su na 6-7mm, skladištene u mraku na hladnom cijelo ljeto.Nadam se da ce tebi biti bolje ali kod mene sava za zimu vise nece..Dimenzije 225/50/17 i 225/45/17
napokon na normalnim felgama
odlična koji premaz si za boju koristio
Dobre.
Ma samo da nisu original Alfine, vise kroz usi mi idu koliko su mi dopizdile
To je to, najbolje felge za 159