cestitam
, nego objasni kako ces ti izac iz ovih siceva 
Nigdje bez ovoga

Cestitke! Sta nisu trebala bit kozna sjedala na kraju?
Ove slike sto su tu u temi su trenutno jedine koje imam pa ne mogu 100% tvrditi, ali koliko vidim na slikama i sto su mi rekli, unutrašnjost je brušena koža a ovo okolo glatka. Sivkasta neka nijansa.
Talijanski konfigurator je dobio nove modele, 70th anniversary i esseesse i jedan i drugi imaju te novo dizajnirane siceve, ali ove koje imam ja nema još nigdje. I dalje su u ponudi kao osnovni za competizione sabelt od tkanine a nadoplata za kožu je ili crna ili tobacco.
Ova moja sjedala bi trebala biti nešto kao od esseessea i ako imam sreće, bit će carbon pozadina kao i na njima. Šteta što je esseesse kod nas bio najavljen kao 5t eura skuplji model jer je vani ta razlika 2t eura u početku. Bio bi išao na njega za tu razliku jer bi onda imao 695 model koji su kao specijalni.
A opet, zbog razlike u opremi između abartha kod nas i abartha u hr, možda razlike u cijeni i ne bi bilo u tolikoj mjeri, ali još uvijek nije bilo poznato sto ce taj 5k eura skuplji esseesse imati u seriji kod nas i dal cu moci staviti selespeed na njega.
Sa tim sjedalima su i prije bile igre bez granica, znao sam često naletiti na oglasima na neka sjedala koja nisu bila dostupna u konfiguratorima. Jedna od meni vecih misterija je bila kako doći do crvenog čepa za namještanje naslona. Neki auto ga imaju crno kao ja, neki crveno. Nisam dobio odgovor u salonu, niti postoji takva opcija u cjeniku ili konfigurator vani.
Bit će sljedeći tjedan više slika pa ce se bolje vidjeti ti neki detalji.