Uzmi nove poluosovine za 8v ali ne od SKF-a jer su smeće, ja sam ih skidao za 3 mjeseca. Nakon 2x skf sam stavio Metelli, evo ide treća godina bez greške. Prirubnice ti pašu sa svake 5 brzinske getribe, toga bar ima. Nove poluosovine su ti oko 320€ obje s homokinetičkim
e too, prije 2g sam pitao Morisa iz Rijeke da li ima nove 8v poluosovine i kaže da ima, jedino me pitao da li treba 100 ili 108mm zgloba.. pa ako je moguće detaljnije šta trebam uzeti da mu javim da mi dostavi..
O.K. imaš svoju računicu, koliko bi to moglo biti sveukupno troška?
računice odavno nema, ali gušt je gušt i auto će se vozit dok god se bude moglo.. ffs 4 kvačila i zamašnjaka sam promijenio dosad
most i vezni lim i nosač hladnjaka ulja 100e, letva volana 100e, blatobran ispred suvozača 80e, vilice ramena stabilizatori spone krajnice TRW komplet 380e, zadnja balans štanga debljine 16mm nova 220e (nju sam uzeo reda radi).. lakiranje još nezz koliko će koštati i kad će doći na red blatobran i branik kojeg već imam.. plus ruke za pregled auta i ugradnja svega.. i gewinde 1150e ako su amortizeri naprijed otišli.. plus ako je šta drugo otišlo.. i polusovine su jedino ostale, javilo mi se dosta ljudi na oglase na fejsu, neke su ajmo reći dobre, neke su užas, neke uopće ne pašu na auto..
ako ima, uzmem nove poluosovine od Morisa iz rijeke za 8v model ako ima kao što je rečeno Metelli.. javili su mi se iz Slovenije, imaju dobre ali treba promijeniti manžetne.. skupljam rezervne dijelove ionako, 2 mjenjača stoje u garaži već, i ostalo
ako itko zna, još jednom molim detaljnije koje nove polusovine 8v uzeti, tj dimenzije, zglobovi ovo ono, na autu su trenutno ovakve poluosovine

Prije su obitelji putovale sa fićom....i nisu se bunili...ali prije je bilo prije...
Ja imam dvoje djece 7 i 5god, i sa GT bez problema putujem svugdje.
I na more i do Milana i svugdje. I bez problema sve stane u gepek što trebamo.
Ja ne kuzim šta to ljudi voze sa sobom da im treba SUV od 6 metara.
Da mi fali mjesta, stavio bi kutiju na krov...
Kad klinci narastu toliko da im fali mjesta za koljena i glave, onda cemo razmišljati o vecem autu za putovanja.
Ali za prtljagu, ne vidim smisla. Ako se žena ne buni, onda valjda imamo sve.....
Mjesta nikad dosta, ja sa karavanom jos cu si Thule nabavit da mogu janjca stavit gore

GT ima mjesta u gepeku toliko da se svatko tko pogleda iznenadi obzirom da je coupe, s time da se iza sjedala mogu spustiti 1/3 i 2/3, pa kombiniraš kako trebaš.. a auto iz 2005g.. sve stane šta treba.. jedino GT s Thule gore na krovu bi bilo trunku čudno :P
ovaj stol iz Ikee 160*80 rastavljen naravno, ali radna ploča je 160*80 je bez problema stala u GT
https://www.ikea.com/hr/hr/p/trotten-radni-stol-efekt-jasena-bijela-s39621923/