šta joj je 
Dakle napravljen djir od 2700 km , i u 22:00 5km prije pasjaka safe mode. Kazem ajde da prodjem barem slo-hr granicu.

Stajem odmah nakon granice, smrdi ulje, hauba gore - kaos sve puno ulja ispricano sa desne strane di je sipka ulja
ispod turbine - nered ne vidi se sta pusta. Na sipci ulja nema nicega - mozda nesto na samom vrhu nije jasno.
Ocitanje u kabini pokazuje pun karter - i naredni dan kod darka kad je karter prazan i dalje pokazuje puni level.
Slepa pozvana - vozi se do darka.
Opran motor i ta strana i nista pametno ne pokazuje di pusta. Ulje opet zamjenjeno - dva dana testiranja kod darka
nista ne pokazuje.
Sad radi dugackog djira nije jasno sta se dogodilo jel nesto pusta kroz duze vrijeme ili sta.
U prijelazu iz AT u IT je pogledano ulje na sipka metodu - sve ok i puno do max. Znaci zadnjih cca 500km nije gledano. Teorija je i da mozda sipku nisam vratio do kraja ili da ju je izbilo van i sve je ispumpalo van voznjom na
autoputu. Darko se prisjetio da je cuo od jednog koji je kupio Veloce u Trstu i u garanciji da se je nesto slicno
dogodilo da je sipka otisla vani.
Tako da sam je dobio sada nazad, nismo stavili zastitnu plastiku nazad pa 7 dana promatranje. U garazi imam
karton ispod motora na podu, nakon svakog djira dizanje haube i checkiranje prostora da li sta sprica kao da je
stojadin.
Veceras kad sam se vratio opet mi se cini da ima tockice ulja na pragu i iza na blatobranu, ne vidim nista ocito i
dalje kad sam svjetilio sa lampom oko motora. Ici ce u njuskalo kad se ovo rijesi.
Takodjer decko od slepe je rekao da radi BMWa i ZFa svi imaju rollere za podmetnut zadnju osovinu, za rucno
odblokirat mjenjac treba se zavuc ispod kartera mjenjaca i imati mislim 6mm inbus za zasarafat.
To na cesti nitko bas ne prakticira
Eto.