0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tako i ja razmisljam, jerbo K6 ih nema (nezgodno je to)drift evo caberg bi trebao imati? kakva ti je se pokazala u odnosu na K3?
kakva je buka?
Ja bi ti savjetovao samo model sa naočalama, više nikad ne kupujem kacigu bez toga Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
Vidis meni bas suprotno, imam crni vizir i normalan, bolja opcija od naocala, jer tesko je pogoditi model kacige da kalup valja, da izgledom bude dobra i da naocale valjaju, da ne iskrivljuju "sliku" da se dovoljno spuste da ne "rezu" preplitko, i da traju na nacin da se mehanizam ne sj**e brzo.. al dobro ja sam poprilicno "zahtjevan" i vecini pola tih stvari nisu bitne/ne primjecuju pa im je to sve ok..
AGV K5 kupljena u ovoj grafici :https://www.google.com/search?q=AGV+K5+MS+THUNDER+MAT&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjOsr2Eqdf4AhVii_0HHX5FBOUQ_AUoAXoECAEQAw&biw=2133&bih=1087&dpr=0.9
Proziran vizir i normalne naocale ispod, kada ne treba, skines ih i aj bok…Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobra je, isao probao shoei al jednostavno mi nije sjela kako zelim i bilo je samo u crnoj mat boji, i tako svasta nesto sto se potrefilo, i uzeo sam ovo, najbolje mi je leglo na glavu... msm da je kvalitetna.