13-04-2024, 14:38:02

Autor Tema: Kako postati član kluba?  (Posjeta: 17175 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Predsjedništvo kluba

 • Predsjedništvo
 • Trade Count: (0)
 • Učim polako
 • *
 • Postova: 31
 • Karma: 10
 • Spol: Muški
  • Rijeka Split Zagreb
Kako postati član kluba?
« u: 08-04-2017, 10:03:53 »
Tko može postati član Alfa Romeo Kluba - HRVATSKA

Svaki ljubitelj i štovatelji marke Alfa Romeo može postati član Kluba. Za članstvo u Klubu nije potrebno posjedovati automobil marke Alfa Romeo.


Kako se učlaniti?

Da biste postali član Kluba, potrebno je pročitati Statut Kluba, uplatiti članarinu, te ispuniti pristupnicu koja se nalazi u nastavku.


PREUZMI OVDJE

Pravilno i čitko ispunjenu pristupnicu pošaljite na adresu kluba (poštom ili e-mailom), uplatnicu ne trebate slati jer se članstvo ažurira prema bankovnom izvodu.

Kada postajete član Kluba?

Slanjem ispunjene pristupnice te uplatom na žiro račun Kluba postajete član Alfa Kluba. Članstvo vrijedi 12 mjeseci od dana uplate članarine. Vrijeme važenja članstva istaknuto je na iskaznici.


Iskaznica Kluba biti će poslana na Vašu adresu u roku od najduže 45 dana od dana uplate članarine. Svakim produženjem članstva, izdaje se nova iskaznicama sa ažuriranim podatcima.


Prava i obveze možete pročitati ovdje: Statut Kluba


Sva pitanja u vezi članstva možete dobiti od članova predsjednišva Kluba. Adrese i telefonske brojeve članova predsjedništva pogledajte ovdje:
Alfisti.hr - Alfa Romeo portal - Klub info
 

Podaci za plaćanje:

Naziv primatelja: Alfa Romeo Klub Hrvatska - Alfisti
Iznos: 25 eura
Broj računa primatelja: HR5224070001100540068 (novi broj kod OTP banke)
Poziv na broj odobrenja: novi članovi upisuju datum rođenja (npr. 24.03.1983. se upisuje u obliku 24031983),a postojeći članovi upisuju članski broj sa iskaznice.
Model plaćanja: 00
Opis plaćanja: Članarina za 2023. godinu - ime i prezime
Ukoliko vam je za uplatu potrebno popuniti "broj modela" (neke banke traže upis broja modela za uplatu), stavite 00

Plaćanje je moguće izvršiti u banci, poštanskom uredu, poslovnicama FINA-e, putem internet bankarstva i mobilnog bankarstva. Podaci su uvijek jednaki bez obzira na način uplate.

*Adresa za slanje pristupnica: Alfa Romeo klub Hrvatska-Alfisti, Vladivoja i Milivoja Lenca 18; 51000 Rijeka

*Adresa za slanje pristupnica e-poštom: stanko@alfisti.hr
« Zadnja izmjena: 03-01-2023, 11:37:31 od Sinke »
 
Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Danchy420

barba Oro

 • Gost
 • Trade Count: (0)
Odg: Kako postati član kluba?
« Odgovori #1 u: 07-10-2018, 14:14:16 »


Učlanite člana svoje obitelji uz 50% popusta!

Zbog velikog interesa i simpatija prema našem voljenom klubu, odlučili smo uvesti posebnu pogodnost za obitelji naših članova, imajući na umu trenutnu ekonomsku situaciju.
Svaki aktivni član kluba može učlaniti najbližeg člana obitelji (iz istog domaćinstva) kao i svoga partnera (momak/cura) pridružiti u "Članstvo + " po cijeni od samo 12,50 eura godišnje!

Članovi + uživaju ista prava kao i svi ostali članovi, pravo na popuste kod donatora/partnera kluba, beneficije na susretima, kao i popust na artikle u web shopu kluba. Jedina razlika između člana + i uobičajenoga člana je to što član + ne dobiva kalendar kluba, obzirom da isti već dobija osnovni član u domaćinstvu, odakle i dolazi beneficija članstva +.

Za aktivaciju članstva + ne treba čekati produljenje nečije članarine već se aktivira od trenutka uplate + , te traje 12 mjeseci.

Pravo na članstvo + se ostvaruje i prilikom novih učlanjenja u klub pri čemu se prijavljuju osnovni i dodatni član uz naznaku + za dodatnog člana (kod upisa podataka na prijavnici za učlanjenje u klub): http://bit.ly/ARKH_pristupnica.

Isto tako dosadašnji članovi kluba koji su zajedno sa svojim najmilijima aktivni članovi kluba, mogu po isteku produžiti članstvo kao članovi + .

Dobro došli u veliku obitelj Alfista!
« Zadnja izmjena: 03-01-2023, 11:33:30 od Sinke »