0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
TOP 147, ove MS su preporodile auto, daleko bolje od GTA felgi!
Ja ne mogu nahvalit ovaj auto dovoljno....Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Lipa skroz, opaka mi konkurencija....meni osobno je lipja na GTA felgama ali o ukusima se ne raspravlja, i ovako je super...
A uspio si umjesto bijelih gdje smo usrali narudzbu, rjesit ove, super! Gdje si na kraju uzeo?
Prodao mi mario one bijele nekom i uzeo sam od danka ove,on prodavao po pristupacnoj cijeni Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Napokon danas provirilo sunce pa je auto opran i dodan mali detalj (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Jedna prije kiše..(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Dovuci se na Petrol i parkiraj iza mene placam kavu, jos mi je za to novaca ostalo
A u!!! Kak je na 18”? Jel izbija bubrezni kamenac? Sent from my iPhone using Tapatalk
Nakon 17 je malo tvrde ali nista strasno vidit cemo kako ce biti kad gewinde dodu ☺Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
HmmSad kad imam i zimski i ljetni set na 17” ne da mi vrag mira.. mogao bih i ja neke 18” uzet da malo oprobam. Ja sam na KWu pa mozda i ne bi bilo tako loseBTW jako lijepi autek
I meni je u planu kw v1Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Neces pogrijesit, samo promjeni i nosace (kape) amortizera kad budes stavljao