Skupilo se sitnica sto se radilo, nikako da uhvatim vremena stokod napisati..
Vracene skoro sve plastike u zivot, grilovi na braniku (jedan je bio malcice se odlomio pa sam novi pribavio) okvir sajbe, skupa s brisacima i brizgaljkama na njima, ipak je Spider punoljetan

Promjenjen komplet set Valeo kvacila sa oba brembo cilindra i ulje, + dvije manzete i tako..

Stigla su mi i 4 strongflex selena koja su mi falila, ali je razlika u piksnama naspram originalnih 2mm. Cekam tokara da ih poredi pa idu gore ubrzo..

Izludio sam dok sam to rjesio, ali konacno sam prikupio original sve satove za PH2 sa oem zelenim folijama uz komande klime takoder, tako da je sad sve kako bi to trebalo izgledati..

Iskopao sam s neta staru fotku, kod bivseg vlasnika, kako je to svijetlilo bijelo i bolo u oci po noci

Novi znakovi..

Stavljena nova brava jer je stala zezala sa daljinskim zakljucavanjem i pokenad sa paljenjem, tako sa je sad sve tip top. Fotka nakon montaze cisto reda radi

I ipak sam uzeo Blackline
Sljedece je na redu komplet svi nosaci motora i budem ulje za krov novo stavio, mogao bih i crijeva zamjenit cak pojacana, cisto da znam da su nova i prst u uho do daljnjeg..
Staviti novu mrezicu na wind deflector i mogao bih ga vratit natrag, osjetna je razlika bez njega, puse fino u mali mozak

i tako..