0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ne znam odakle dilema, javi se Viktoru on ti napravi šta tebi odgovara a dosad je uvik bija povoljniji od tih gotovih
Ljudi smo dogovorit ćemo se
Budem vidio sta cu, i mene bode u oci, tako da dijelim isto misljenje s tobom. Samo kad smo kod ritualnog spaljivanja radije bi ih otopio pa nanovo izlio kako mi odgovara Moram se sad uhvatit ovjesa i kocnica da se to malo slozi kako spada. Vuku me novitec gewinde (jedino to je na shopu dostupno koliko vidim) imas kakav prijedlog po tom pitanju? Selene cu vjerojatno strongflex crveni i prst u uho, mada se jos dvoumim malo.
Ja zbilja ne vidim smisao tih "sranja" Niti lipo izgleda, niti ima svrhe... isto kao da netko na 1.4 TS stavi po dva lonca sa dva ispuha,... ma još gore. Očekivati da ti čuva glavu nešto šta se vijkom od 2.5 mm drži za prešani karton?! Ma daaaj! Imaš lipo auto, uživaj u njemu i ostavi se pidaija
Šime, zbog ove tvoje razvila se kod mene ljubav za 916 spidere. Ali cekam jednu ph3 JTS. Znas da je volim da je sve krivo Ja bi stavio te rollbarove
felge bi bile bolje kod mene na GT
Koje su gume, 215 ili 225?
Zadnji photosession u ovoj godini, sve najbolje u novoj
Samo da prasinu skinem s teme.. kvarova i problema nema, osvjezilo se samo ulje malim servisom. Liqui Moly 10w60 i dalje vjeran njemu i zadovoljan kao uvijek..