0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako koristiš plin dodje te malene na isto S tim da je ovo zamišljeno ko investicija i vikend vozilo
Špera će ić sigurno nagodinu.
čestitam..napokon da je i ova GTA spašena od propasti i siguran sam da će zasjati punim sjajem nego kakvi su planovi? Imao je jedan čovjek u Sloveniji ( a možda ima još uvijek) dvije GTA SW za dijelove (jedna Selespeed jedna manualka) pa ako će trebati nekih specifičnih dijelova ili sitnica da znaš
Sretno Spera i gewinde obavezno...Sent from my iPhone using Tapatalk
Čuo sam da više nema... ili imaš neku točniju informaciju? I meni bi tribalo par plastika...
mogu provjeriti, nisam ga dugo čuotrebat će neki photoshooting organizirati...ipak su tu jedine dvije GTA SW na forumu
Aj provjeri plz.. ako ima obavezno mi javi A photoshooting može. Po mraku. Da se manje vide nedostaci
inače ima na facebooku grupa za vlasnike 147/156 GTA i Gt 3.2 i tamo se zn a naći raznih dijelova specifičnih za GTA i 3.2 pa možeš tamo staviti upit za te sitnice koje ti trebaju
Otprilike
Mislim da će ič sve oem. Ništa 18. . .Stavim još sliku cilja i otvaram temu za auto
Ništa novog,ništa pametnog. . .Razmišlja se o prodaji trakatorea pošto sam ženi kupio Punto koji joj je praktičniji za uhodavanje. . .