Evo nakon par dana da stavim slike i info od drugoga dana Grobnika.
Inace, prvi dan odvozio 45 krugova, sutradan sve zivo boljelo i jos puhalo ali se odlucilo uci u trku SST 600ccm cisto da se malo vozim. Uspio jos malo skinuti vrime, PB je trenutno na 1:41,737 - da nije puhalo i da sam odmorniji bio islo bi jos nesto nize ali i ovako sam prezadovoljan - nakon dodavanja PCV i Brembo pumpe, uz malo podesavanje ovjesa, brzi sam 3 sek ove godine. Virujem da se jos najvise na meni moze radit i da samo triba voziti!

Najdragocjenije od svega sto sam upoznao ekipu Martina Vugrineca preko zajednickog prijatelja i proveli smo 2 dana s njima sto na stazi sto prljavih ruku - samo rijeci hvale i sretno im u ovoj i svim buducim sezonama!

Evo snimka trke - PB krug je sesti krug utrke, a na cca 12:40min me Vugra junior prolazi ko da stojim (a cekao ga od zagrebackog kad ce

)
I jos par slikica akcije:

Bila su i dva "kvara" na Hondi:
Za prvoga ce tribati malo krpiti karbon oklope

A drugi je posljedica montiranja Bremba, pa smo morali i prekidace i gas pomaknut 1-1,5cm udesno, onda smo uzeli duzi saraf za uteg ali, ocito je bio prekratak

Za sve drugo je motor slusao perfektno - osim prvi izlaz nakon skidanja s prikolice: od brzine zaboravili skinut traku sa usisa za zrak - i sa zalipljenim usisima motor ide 1:50

To je to, za iduci put neka poboljsanja se imaju na umu pa cemo vidit