0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Jesu stigle crvene XL u ZG ?
Jel mogu ove dvije zenske M do nsb danas I ako imaju koje L muske, Ne znam kaj je sa mojom starom naruďbom za sve tri boje L x2 jer sam malo izbivao sa foruma pa ak postoji bi uzeo danas i platio ako ima ko na stanju.
Pero se izgubio ( nestao )
Majice su naručene majice su u Pere. Čuj se s njim, a ove sa liste su kod mene. Ukoliko ih misliš uzet, poslat ću i njih.
Jesu.
Disu
Da li ima jos crnih i crvenih majica xl i xxl. Ako nema kad ce se naruciti. Zeznuo sam se sto nisam onda uzeo, sad patim za njima 😅
Ažurirano 07. 09. 2017.Na raspolaganju (do nove narudžbe) su slijedeće majice:CrvenaM - 1 komXL - 15 kom3XL - 1 kom4XL - 1 komCrnaM - 2 komXL - 1 komXXL- 4 kom BijelaM - 4 komL - 5 komXL - 6 komXXL- 1 komŽenski modeli:M - 1 kom crvena M - 1 kom crnaMajice se uplaćuju po važećem cjeniku te se preuzimaju kao i do sada, osobno ili plaćanjem poštarine. Sa liste skidam samo uplaćene količine.
Imam plaćeno jednu bijelu mušku M i jednu žensku crvenu SPlaćeno prije 3 tjedna, druga narudžba je to bila prvu sam dobioU BJ na susret ne mogu jer radim
Ok, odvojim ti, vidimo se
Kod mene ima 10 crvenih XL, 2 crvene4XL- M1 crna XL -ŽImam jos nesto crnih, bijelihMolim sve koji nisu dobili da se jave, malo sam u guzvi na poslu, sutra i prekosutra me nema, ali bi u petak mogao poslati kome treba, ostatak ponesem u BJ
imam jedno pitanje,dolazim 24. i 25.9. u Zg pa me zanima postoji li mogućnost da se nađemo i da vidim majice pa da onda kupim?Muče me ove veličine i nema mi gore kad nešto naručm a nepaše mi pozdrav
Između kojih brojeva se misliš?
Znaci 70kn uplacujem ili