pa naravno da se prodaju kad je sve to igra malog tigra

:
istina da je Mercedes, BMW ili Audi kvalitetom i tehnikom ispred i to dosta...ali zato i koštaju..plaćaš sve to + ime ..i ajmo reć to opravdava sve
ali sad da za VW, Škodu, Opel ili Seat..baš i ne..
od 4 spomenuta eventualno bi bacio oko na Škodu ili Seat...das Auto me ne privlači nimalo, dok je nova Astra odlična i jako mi se sviđa ali eto..talijani u srcu...
vidiš ja recimo iz niza stvari i dalje ostajem vjeran talijanima makar mi alfa svaku kunu pojede..
netko ostaje vjeran opelu makar mu hrđa svaki komad lima pojede
a netko vjeran vw-u makar mu živce drugi pojedu s podhebavanjem pa eto..
ali hoću reć da je kod nas još uvijek prisutno ono razmišljanje..švabo je švabo.. talijani se kvare, talijani ništa ne valjaju, talijani ovo ono.. itd itd..
zašto jedna alfa 1.9JTD iz 2002/3 vrijedi isto kao i jedan vw passat 1.9TDi iz 1997/8???
zato kaj smo si sami takvu situaciju na tržištu stvorili izričito takvim mišljenjem i pričama ali i ovim silnim uvozima razvaljenih autiju..
ko da se drugi ne kvare...samo se ne priča na veliko o tome i svatko svog konja hvali..
ja sam mišljenja da se neki auto može kvariti više ili manje no velika većina ovisi o samom vlasniku, načinu vožnje i održavanja auta..tako da..
a npr. vw se kupuje da se pokaže kak se ima i bude glavni baja u selu..a vidiš mi alfu kupujemo zato kaj volimo tu marku ..
različiti su profili kupaca, a kako je danas IN pokazat se i pokazati drugima kak ja to nekaj imam makar ne imao niti garažu di ću tu "bijesnu pilu" spremiti ili za kruh..tako dugo će ovakva situacija u zemlji, svijetu i auto industriji trajati...