AC uvijek uma akcije koje podrazumijevaju neku socijalnu ponudu vozila bez ikakve opreme ili s mizernom opremom. znači frend ti hoće kupit običan fiat i ne može. da ne govorim o tome kako croma ne može konkurirati ponudi passata, superba, insignie itd. a treba bi (ne znam proda li se 3 crome u 1 god). kada sam ja kupovao svoju 159etku ona je koštala cca 25 t kn manje od BMW 318d a sada su im cijene tu negdje (BMW je imao super akciju). O tome govorim.
Fiat jedino ima konkuretne male modele - Fiat 500 i PAnda. Ostalo 
Ovo ti stoji u potpunosti

Većina ljudi koji su u dvojbi, odnosno kupuju manjeg kompakta; Polo, 207,... Punto, će izabrati jedan od prva dva, kako zbog imiđa, gubitka na vrijednosti, bolje opreme i bolje ponude motora.
Jedan Polo (1.2TSI)105KS sa najbogatijim paketom Highline opreme dođe 700kn više od Punta iste snage (1.4 16V) sa najbogatijim paketom opreme Racing, tako da ne znam tko će uzeti Fiata kada za iste pare može imati VW. Prekrasan novi 207 1.6 sa 120ks i Sport paketom opreme (najbogatiji) sad na akciji dobiješ za 3000kn jeftinije nego gore navedeni Punto. A di su tu još drugi automobili te ili niže (cjenovne) klase.
Iskreno da kupujem autić te klase, znam da Punto sigurno ne bi bio niti uži izbor. To je ono šta je gore naveo mislav za Cromu.
Mislim da nešto slično vrijedi i za Alfu, iako Alfa za razliku od Fiata ima jako dobar imidž, ali đabe mu i to

. Evo šta je još do jučer zadnji kurac od auta, Kia, napravila sa ProCeedom, auto izgleda naprosto prekrasno, bolje nego Astra GTC, sportski look, veličine Focusa, full oprema 1.6 sa 125ks dobiješ ju za 4000 manje nego gore navedeni Punto... Tako da je svaki daljnji komentar suvišan