Nisam jednom napisao da je GTVjka TOP 
Kaj je iza zapeklo točno da se ne može špur odraditi? Čudno mi je da tako hoće letati guzica...
Gornji vijak, onaj skroz visoko, koji služi za regulaciju otvorenosti, a nepristupačno je, odustali smo nakon kvarat ure, trebalo bi se time baš pozabaviti, a to nisam dirao valjda deset godina, od kada sam stavljao Powerflex iza.
Auto je prije, očekivano, bježao preko nosa kao svi auti s prednjim pogonom, još je Busso težak, tako da je to bilo normalno. I meni je to bilo ok, bilo je dosta predvidljivo, prvo si po gumama čuo kada počne proklizavati i stigao si dozirati ili usporiti.
Ovo sada sa šperom je zeznuto i traži drugi stil vožnje i drugačije reakcije, gotovo da je nemoguće da pobjegne preko nosa, drži toliko da dupe to ne može pratiti i prokliže, a to je neugodno. A kako GTV nema sretan raspored težine naprijed/nazad, onda ga nije lako držati u ravnoteži, nego se kontrom i gasom stabilizira. I ok, to štima dok imaš prostora za to učiniti, ali nije uopće fora ako ti se dogodi na uskom i neplanirano. Vjerojatno bi kasnije proklizao da ga malo otvorimo - ili da se stave uniboli tamo gdje su zadnje vilice disale u svim smjerovima, a Powerflex je to sveo samo na jednu dimenziju. Ukratko, inženjeri u Alfi su jako dobro znali što rade kada su slagali zadnji trap.