0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa napisao je možda.. koliko sam shvatio nije probao još do granica, ima vremena - ne treba sve odmah he he
Onda je ispravak, nije isto, u tom slucaju bi trebalo biti jos bolje.Nisi jos probao u Dynamic modu, sta si onda uopce probao? 😄👍
daj Boži Prniću da on proba po Pelješcu Ako znas Bozu legendu peljeskog autosporta?
Neznam Bozu ali neka hvala.
Daj odi na FB i pusti dva Giulia djecaka da razmjenjuju iskustva 😄
Neznam sta si ti uzimao od dodatne opreme.Kod mene je i SDC ovjes i blokada diferencijala. SDC ovjes ukljucuje se samo u Dynamic modu i taj dio nisam bas probao jos.
Nemoguće da se aktivni ovjes uključuje samo u Dynamic modu...on mora radii stalno a eventualno u Dynamicu je u najtvrđem modu rada
Bio je jedan check enigine do sada na 2000km sad je preko 7000.Software update je to rjesio. Znam da od tada su izasla jos 3 nova update-a ali to cemo na prvom servisu rjesavati jer za sada vozi bez problema.
Kao da je mobitel, a ne auto.
Sta ces to je tako danas kad kupis prvi model. Zato je najbolje sacekati koju godinu da se rjese svi problemi ali ja nisam mogao cekati.
Sa ugovorima sam gotov od 05. Mjeseca ne idem vise na brod.Radilo se u sezoni nesto doma tako da se tada vozi motor.Giulia je kad se napusta otok nije za svaki dan.Ima se jos vozilica za svakodnevne potrebe.
blago ti se...i ja gledam prestat navigat ali cini mi se morat cu jos koju godinu...a za voznju, ja kad sam doma ne izlazim iz auta zadnji put u 10 tjedana cca 6tkm + 4tkm s drugim autom