Evo da i ja predstavin svoju 147-icu. Radi se o 1.9 jtd. 103 kw 2003 godište. Auto je uvoz iz Austrije sa 120000 km i servisnon knjigon.

Auto je bija u dosta dobron stanju osin par detalja koji su mene osobno smetali. Prva stvar što san napravija je prominijia žaruljice na pozicijama jer me užasno živciralo ono narančasto upozorenje na bc-u.
Te još jedna stvar, auto je došao sa dva ključa, jedan je klasičan obični, drugi je sa tipkama za portapak, otkuljučavanje i zaključavanje. Taj drugi ključ nije bija u funkciji, baterija bila izvađena.Stavija san novu bateriju i dalje nije radija, tj. otvara je portapak sa od sebe a ostatak tipki nije imalo nikakvu funkciju. Zahvaljujući ekipi u Ključa Zadar glavni ključ od Alfe je osposobljen i to za iznimno male novce.
Idući korak je bila zamjena distribucije kompletne, novi continentalov remen, skf vodena pumpa, dayco remenice. Promjenjen je i termostat, filter ulja, stavljeno je novo selenia WR 5W40 ulje, promjenjen je filter klime i stavljen je K&N panel filter.