0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Na slijedecem servisu ce to odraditi, nije to nista strasno, klapa mi poklopac vec mjesecima
To je od lezanja krepa Najbolje da ja vozin dok si ti na brodu
Poklopac rezervara mi se razvalija. Kad ga otvorin cili je drndav, skoro pa ne otpadne. Kako je to moguće? Bila je misec i po u garaži, a zadnji put je bilo ok Kako ste rješili to?
Dobro je kada je samo to......Sent from my iPhone X using Tapatalk
Jutros, na kornižu. A tu prođen 100 puta godišnje. Trenutak drljavosti, opet. Neznan šta mi bude, al iman momente debilizma u zadnje vrime Srića, felga je već bila lagano frižana pa ne boli toliko(Image removed from quote.)
dobro je to , bitno da je sve drugo kako triba bit !čuvaj je !
Dogodi se , i ja sam tako par puta na parkingu ko početnik
U najavi (Image removed from quote.)
Kad bi sad moga nać sliku šta si tija stavit nekada... Ovooo je "roba"
Stigle su, ili je to Danko slikao u svojoj Giu? Prekrasne u svakom slučaju, jedva čekam da vidim kako to stoji na Giulietti.
Klitoris je transportno vozilo u giu samo fine stvari vozim Poslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk
Nisam se naviko da sad imaš dva crvena vozila...još mi se brava od gepeka činila malo čudna za Giu, ali kaj ja znam di stalno nekaj modificiraš...
Kako su joj sile (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Čudno je vozit na 19-icama. Tvrdo, drukčiji osjećaj na volanu....možda čak pretvrdo, skida kamenac sa bubrizi