Ostalo je još nešto posla, zadnji branik ima jedno oštećenje kod čepa za vuču pa ću ga skinuti, sanirati to i polakirati kompletnog u boju, prednja lijeva vrata sam već kupio druga jer mi se ovo ne popravlja tako da su već na lakiranju..
gifs uploadA ovu stranicu ćemo poravnati i polakirati
gifs uploadOstatak auta je ok, lak ne skriva godine, nije bio poliran i uređivan 18 godina sigurno, past će jedno pošteno poliranje da bi se još neke stvari sanirali i to je to za sad, imam ju namjeru polakirat cijelu ako me bude služila kako treba, napravio sam veliki servis, promjenio sve tekućine, sva ulja, remenje, pumpu, natezače, svijećice.... auto ima originalnih 158 000km, kod istog je vlasnika bila od 1999 godine kad je kupljena, uvezena je iz Italije kao 2 godine star auto sa nekih 40 000km, cijeli vijek je ovdje u mojem kraju boravila i odjednom nestala s ceste da bi na kraju završila kod mene. Auto se vozi odlično, šalta se fantastično, mjenjač je bolji nego je bio na mojoj zelenoj 145, nema nikakvog zapinjanja, grebanja, ništa. Promjenio sam ulje u mjenjaču i to je to, klima radi ali je vjerojatno prazna, nikad u 18 godina ju nije nitko punio, 2013 godine prije nego je auto odjavljen klima je radila

Moram preseliti ventilirajuće kočnice sa 145 i to je to za koji mjesec spustit malo i ne diram ništa, samo ću si nabaviti nove deflektore na stakla je mi se ovo opako dopada, jako su korisni a ne izgledaju loše