21-08-2017, 12:59:30

Autor Tema: Alfa 147 1.6ts  (Posjeta: 1272 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Alfa 147 1.6ts
« u: 12-09-2016, 15:01:41 »
Pozdrav svima,evo da predstavim svoju alfu,znaci alfa je 1.6ts,kn filter unutrasnji,maknut srednji lonac,zadnji kratki protocni,inace sve ostalo standardno,odkad sam je kupio,mijenjao sam ulje redovno,seleniu racing,bobina mi riknula ima 3 dana i nju sam promjenio,polovnu ali originalnu,svjecice ngk r i stavio sam bose koji nije bio u originalu,samo mi je problem jer nemam gdje ukopcat jack sa subwoofer,a zvucnike sam stavio
Evo koja slika:












 

Offline Kristian

  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 800
  • Karma: 3
  • Spol: Muški
    • Benkovac
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #1 u: 12-09-2016, 16:08:24 »
Izgleda jako očuvano :love:
Jedino je malo treba ćućnut :ok:
DUDE I ALMOST HAD YOU
 

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #2 u: 12-09-2016, 17:28:33 »
Da trebalo bi je malo u pod dat,a neznan dal da stavin gewinde ili samo opruge da mijenjam,i jos moram rjesit problem ovog bose na njoj
 

Offline jakov

  • Član Alfa Kluba******
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 5008
  • Karma: 519
  • Spol: Muški
  • 156 JTS TI SS & 75 12v
    • Losinj
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #3 u: 12-09-2016, 17:49:42 »
pa Bose woofer se ukopcava u Bose procesor zvuka koji je isto u gepeku

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #4 u: 12-09-2016, 18:22:04 »
Da,ali ga nemam gdje naprijed ukopcat
 

Offline Kristian

  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 800
  • Karma: 3
  • Spol: Muški
    • Benkovac
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #5 u: 12-09-2016, 20:34:06 »
Gewinde  :love:
Mislim da sam bio nasao fk za 200e nove. Ako te bude zanimalo mogu pronaci stranicu. Ja sam mislio uzet al sacekat ce drugu sezonu  :ok:
DUDE I ALMOST HAD YOU
 

Offline v7

  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 1264
  • Karma: 18
  • Alfa Romeo 147
    • Zagreb
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #6 u: 12-09-2016, 22:32:57 »
lijepa 147! sretno s njom  :ok:
 

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #7 u: 13-09-2016, 00:34:25 »
Hvala!
Nego moze pitanje jedno,ako bi npr radi swap na 1.8 ili 2.0 jeli je to plug&play i sta bi trebao napravit ako nije
« Zadnja izmjena: 13-09-2016, 00:36:16 od Bru147 »
 

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #8 u: 13-09-2016, 15:46:09 »
Recite mi di ima nabavit ovih k&n filtera panela,ja sam nasao polovni za sebe,sad mi trazi ovaj prijatelj o nemozemo nigdje nac to
 

Offline Kuki 147

  • Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • ***
  • Postova: 475
  • Karma: 7
  • Spol: Muški
  • Ride or die
    • Sibinj
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #9 u: 13-09-2016, 15:52:33 »
Hvala!
Nego moze pitanje jedno,ako bi npr radi swap na 1.8 ili 2.0 jeli je to plug&play i sta bi trebao napravit ako nije
Alfa je fina :ok:, Mora u pod.
sto se tiće mašina, Ako stavljas motor iz 156 moras kombinirati nosače motora. Što se tiče struje, možeš upalit raditi će ti ispravno, jedino varijator neće raditi ako je 77kw masina, a ako je 88kw onda oće i on. Moja preporuka ostaviti struju od 1.6 i sloziti dobar remap  :ok: ako mislis mjenjati struju moraš sve mjenjati jer alfa ima 3 koda na 3 kompjutera i moraju se poklopiti.
 

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #10 u: 13-09-2016, 17:55:25 »
E hvala puno!!
Danas se vozim i odjedom mi auto pocne radit na 3cilindra i shvatim da ne radi 4cilindar,skinem bobinu,stavim drugu i primjenim te 2svjecice,i sve bude super,isao sam se vozat dalje napravio sam danas oko 300km i sve je dalje odlicno bilo,skinuo sam lambde sonde obe dvije i propuhao malo i procistio,ulio goriva na ini i sad mi radi engine check,al auto radi normalno i ide super,sta to moze bit? Ako mozete pomoc sa kojim savjetom samo da znam,j a cak sumljam na lose gorivo
« Zadnja izmjena: 13-09-2016, 19:01:50 od Bru147 »
 

Offline Niko

  • Član Alfa Kluba***
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 3392
  • Karma: 222
  • Spol: Muški
    • ŠIBENIK
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #11 u: 13-09-2016, 21:02:19 »
Imam ti dijagnostiku ako sto zapne uvijek mozemo pogledati.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

 

Offline alfazara_junior

  • Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • ***
  • Postova: 564
  • Karma: 34
  • Spol: Muški
    • Zadar
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #12 u: 13-09-2016, 21:02:25 »
lipa alfica  :ok:
Solo Alfa Romeo...  :ar:

Cuore Sportivo  :alfisti:
 

Offline Šime

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 953
  • Karma: 42
  • Spol: Muški
  • 156 2.5 V6
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #13 u: 14-09-2016, 00:54:58 »
 :mah:
 

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #14 u: 22-09-2016, 16:48:39 »
Pozz ekipa,malo bi kala auto u pod jer je stvarno vako visoko,sta kazete na eibach opruge,jel velika razlika u odnosu na standard?
 

Offline Šime

  • Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • ****
  • Postova: 953
  • Karma: 42
  • Spol: Muški
  • 156 2.5 V6
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #15 u: 22-09-2016, 22:33:08 »
A najbolje vidi po mojoj, usporedi sa standardnom npr 1.8 ili  2.0 TS negdje po gradu kad naides na nju :ok: Ti kad ju nades reci,  ja cu parkirati odma do nje  :smijeh
« Zadnja izmjena: 22-09-2016, 22:35:14 od Šime »
 

Online abatenoj

  • Donator
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 2489
  • Karma: 66
  • Spol: Muški
  • Fiat 311 6.2
    • Old Castle
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #16 u: 23-10-2016, 17:18:53 »
jesu li namontirane opruge do kraja ili je još polukoza
Al ga drrrrmaaaaaaaaaaaaaa, sunce li joj jebeeeeeeeem! -Nikola Tesla
You don't own an Alfa Romeo, you have a relationship with it! 🇮🇹
 

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #17 u: 04-12-2016, 00:52:14 »
Ekipa da vas pitam,jel ima ovaj radio jack za one komande radia na volanu,tj.jel to ovo plavo?



« Zadnja izmjena: 04-12-2016, 00:54:14 od Bru147 »
 

Offline Bru147

  • Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Postova: 16
  • Karma: 1
  • Spol: Muški
    • Šibenik
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #18 u: 19-04-2017, 21:01:49 »





















Nisam se dugo javljao ima novosti!
Novi kompletni trap na autu,nove gume,eibach pro kit namontiran,auto se dosta bolje ponasa i bolje drzi cestu i vise se ne uvija.
Medutim imam problem,nakon jedno mjesec dana otkad sam sve promjenio cuje mi se lupanje u prednjem gornjem dijelu,otisao sam na tehnicki na "shaker"i ustanovljeno je da je prednji amortizer desni u banani.
To lupanje je konstantno,bila to ravna cesta,rupe ili grbe uvjek se cuje,sad mene zanima jel moguce da je opet otisla gornja vilica iako je nova ili je moguce da lupa zbog amortizera ili mozda lezaja amortizera?
« Zadnja izmjena: 19-04-2017, 21:02:50 od Bru147 »
 

Offline alfa fun

  • Član Alfa Kluba**
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Postova: 2524
  • Karma: 115
  • Spol: Muški
  • 155
    • otok šolta
Odg: Alfa 147 1.6ts
« Odgovori #19 u: 19-04-2017, 21:43:51 »
U mehaniku se neću mišat, ali boja i felge su  :ok:
Samo benzin
 
Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Bru147