0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel se mogu 17" felge legalno upisati u prometnu
Mogu, 225/45/17
samo gledaj da su felge 7.5x17" i ET barem 35 ako ne i manji (idealno 30.5)
Jako lijepi primjerak, super su mi sjedala u ovoj kombinaciji. Imaš još mjesec i pol za guštanje, a onda u garažu i sređivati za nadolazeću sezonu. Sad nas već ima dosta za nekakav 916 meet.
Vidim u oglasima da tražiš glavu motora, pa nije valjda...
Opaaa!! Baš lijepo što je završila na forumu! Čestitke
Tražim oznaku Spider za zadnju haubu ,glavu traži netko za Gtv
Ja trazim
Vratile se kući svojoj ...(Image removed from quote.)I zaokružili kilometražu(Image removed from quote.)
Od iza to dosta cudno izgleda, treba distancu i u pod
Iza barem 15 mm a naprijed 7 mm i bit će bomba.Naravno treba to sve skupa prizemljit
I spojler
Bitno da je u planu Ne ide na spidere hehe
Cestitke i sretno sicevi u razlicitim nijansama to naknado netko stavljo ili su se mogli naruciti tijekom kupnje?
Mmm jako lijep i ocuvan primjerak, divota ga za vidjeti Btw. jedno off-spider pitanje vezano za ex 2.5 posto je tu sve pet pa ne znam sta vise komentirati osim Spomenuo si u siminoj temi da je na 156 radilica na drugoj specijali (sa 100tinjak t km)...sta bi?
Ma nikakve specijale i sranja,ono je najbolji V6 u ovom dijelu galaksije.... možda i dva sela dalje Jednostavno mi auto nije legao i zato je prodan,zbog ničega drugog
Jaoo zavidim ti znas jesi distance stavio ?
Sušenje nakon potopa...(Image removed from quote.)Poslano sa mog G8441 koristeći Tapatalk