0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ima kod janeza dost veci izbor nego kod nas ova mi recimo zapela za oko https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=17730177
Da nije to ništa prevelika potrošnja za taj auto i tu snagu, samo dozel sigurno troši na cca 150kmh 4 l manje
Da, manje brzine me ne brinu. Ali na 150 što je neka putna brzina vjerujem da dosta raste.Širok i velik SUV s benzincem koji se ne srami potrošiti.Logičnije mi je diesel u SUV a benzinac u Giuliu. Čitam po talijanskim forumima - gotovo svi problemi na dizelima, poneki na benzincu..Još uvijek se dvoumim ali imam osjećaj da ću s dizelom uvijek imati neki strah u podsvjesti.
Eh sad,ovisi kako se uzme,koliko je prodano diesela a koliko benzinaca
Kolega je imao za vikend na benz Stelvio na 620km prosjecnu brzinu po bc 129 i potrošnju 9.1. Sent from my SM-S938B using Tapatalk
To mi djeluje malo. (Image removed from quote.)Ja sam trenutno na 9,9 prosjeku. Cca 6000 km prijeđenih. Stelvio 200 KS.
Ako to bude tako i ja mjenjam gume odmah.
Pozdrav, kako sam naveo, gledam kupiti Alfu Giuliu te zasad imam opciju uvoza 2018. godište sa cca. 150000km i 136ks. Po vama, koje su razlike u konjažama i koja je najoptimalnija izvedba Giulie. Kakva su održavanja, isplati li se 136ks mapirati pa podići snagu i slično... hvala