0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mali ti more poist vuka :hehe: viruj i ja gladan a da samo bar još jednog tovara popili pa opet naložili.p.s.ti i luka ste mi izili kobase :hehe:
ne piši da si otiša gladan .mise da san škrt. ko ga jebe važno da si klimu montira .hvala meštre
uvatija san kondiciju ako buden iša trčim do Malačke
Jel još kipi? :hehe: Jema li baluna? :hehe: :hehe: Drugi put Fiumana zovi :
to otkad si poceja jist one sismise,i kad si protega noge iz samice.sad mos.ali si opet zvir ili jos macic je u igri.
evo san glea baš sad kipi ka P...... u mace sve ok lave a di nam je drug . :
drug je na drugoj bandi,ide malo pud brace arapa.nemoj zaboravit upotrebit pinel od fazana. usput pozdravija te tvoj vjerni mentor dr.conda.
Aj ostavi se kumpjutera, vazmi macu i oprobaj rađu dok maestral puši puše :
polu čovik polu zvviiiirrrrrr.tuci ruzinu jajasti :hehe:
Aj ostavi se kumpjutera, vazmi macu i oprobaj rađu dok maestral puši :
rađa je večeras a bojin se da će bit orkansko jugo s puno vlage :hehe:
to je bilo godine 1996,kad sam bija na stare ruse od mocne firme iz Splita.a sad je kavica,duvan,olovka,sestar,gumica,pisalo i digitrnon
čuvaj se arapa da te sad kad si uspija ne
Nemoj da te škina prokine od te puste vlage
ma šta me jazavac pozdravlja neka uđe u bužu o krtice i
Da mu ne dođe koji u suknjici :hehe:
a nec arap Jale uskrsnija
kako bi nas judina iz rvaca reka,da vam nije bilo mene nebi ste nista p......li ,i davat sa pirunom i zlicom.jeli jos vazi ona sema ajkula je pojila plivaca .
Još da ga Roje odvede u kino :
pala cijena marlboru otkad su neredi u Marlboro kantriju :hehe:
spicolo imas faturetu kod mubaraka,triba mu pituraj zidove ca je ekipa isarala. skupi komandoze i uputi se za zlatnim albatrosom.
pošalji mi maci kamion ultralight
sidnes u vapor dubrovnik koji vozi split-ankona.i onda krenes lipo pud genove sa macom,vidis dije kolumbo rodjen i onda produzis za moncu.