0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zanima me jel bi se mogla staviti parking kamera na ovaj monitor od auta
Vidio sam negdje na eBayu ili negdje na netu neki modul za TV i video baš za Giuliettu sa tim pop up displeyem.Možda bi se ukoliko se ugradi taj modul dala staviti i rikverc kamera ali mislim da bi to bila skupa nadogradnja.
Modul je 350€ Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Kao što rekoh skupa nadogradnja! I još kamera nešto novaca....
Ma kamera je par dolara ali ovo je po meni too much za 500€ imas 2 din opcija pristojnih perfomansi Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Slažem se ali čovjek ima pop up display pa ga je htio iskoristiti.
Ma ne bi ništa uzimao,nego sam mislio da može na postojeći. Bilo bi zanimljivo
Jebemti!!!!!!
E što ne valja?
E sad ja moram smisliti nesto drugo Super izgledaPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Samo tube za sad,al razmišljam o ispuhu sve više
Ja cu staviti zadnji protocni i budem prebacio postojece nastavke ili budem isto akrap uzeo ali drugaciji modelPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Ma original nastavci su premaleni (prekratki) pogotovo kada gledas sa strane...ja sam isto stavio tube...Samo su mi ove od akrapovica puno ljepse...
Ja imam one iz kataloga dodatne opreme fi 90 koji su mi ok ali je jedan zguljen pa budem vidio jel se to moze saniratiPoslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Gdje si našao(ako si ga našao) protočni zadni lonac
Radilo se od ranog jutra
Nisam nasao jos ali znam tko ga bude napravio ako nista drugo to je u srbiji 50ak €Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk