0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel postoji mogucnost za 17'' sa alu felgama? I koja bi bila cijena?
Ja već par godina mijenjam kod Bertola, svaki put je i 17 cola bilo uključeno u akciju.Zašto je sada skuplje
šta je skuplje?
Pa u kuponu piše od 13 do 16 cola. Zvao sam radionu, rekli mi tvoji dečki da je za 17 cola cijena 150 kuna.
da moja greška...prošle godine smo odlučili radit u akcijskoj cijeni do 17 cola jer one već stvaraju probleme kod izmjene i gubimo puno vremena ... 17 cola po akcijskoj cijeni dobivaju samo određeni klijenti i njima je dan takav letak direktnomoje isprike
Jel to vrijedi samo za jedan auto?Imam jednog peugeota kojem bi kupio 4 gume pa da dođem na zamjenu i špur po prvi put nakon 17g.Također na svoju 156 bi zamjenio samo prednje dvije gume, jel to onda 45 kuna?
Pa došao bi sa prvo sa jednim.Sa drugim bi samo dvije promjenio jer su iza ljetne.Koliko je to ukupno?
Zvao sam dva puta ali se ne javljaš.Može možda sutra do 12-13 sati jer ću sutra kupiti 4 gume pa da ih odmah montiram?
Riješio sam peugeota, hvala puno i bilo je gotovo jako brzo.Još ću doći sa 156 riješit prednje pa se najavim poslje uskrsa.