0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kad sam se već mučija sa dizanjem slika (Image removed from quote.)Krpica, pasta , i udri
Naopako stoji gornje crivo od hladnjaka, filter zraka nije originalan, ... morat će pogledat na mojoj kako izgleda original, a za nagradu ću mu dopustit da mi ispolira motor Zva san ga pa me otkanta Hvala ti za info
Ima jedna bijela u Sinju
Njuskalo 9496526Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Evo ga, nasao6732112Iako ja bi ovo odmah stavio
Otkad sam prvog stavio u 75 nemogu bez njega, drvom bi netko rekao da ne pase u 75 al meni je bitno da meni pase Imao sam jos jednog al sam ga nazalost bio dao ca..
Ma ima i replika po 40e, ali jednostavno nema smisla to..
Originalne su 13'' čelične, njih ću spremit zbog http://hros.hr/dokumenti/vrednovanje-vozila/ tj. pokušat ću dobit i održat najveću moguću ocjenu. Ove alu 14'' mogu upisat u prometnu dozvolu i bit će mi "za svaki dan", ali ne želim staviti nešto što ne pripada "tom vremenu".Sutra ću pogledat uživo speedline i ove veseljkove ... na slici mi je speedline ljepši, vidit ću u živo ...Kad dođeš u Senj taman je vrijeme od ručka i najbolje je produžit do vidikovca iznad Bakra na roštilj. Nakon ručka odvedeš curu / ženu u Tower centar .... Možda će pasat i drugi vikend, javi ako budeš išao. Hvala unaprijed!!!!
Gdje ima replika po 40€ da kupim 3Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
40tak funti, moja greska, engleski ebay, koznihttp://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Nardi&isNewKw=1&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2056088.m2428.l1313.TR12.TRC2.Xnardi&sqp=nardi
Zahvaljujem Veseljku na felgama Dogovorio sam i sređivanje i bojanje Probavanje ... Uffff manjak rupa
Ovo su kozni i nisu ni jedan ispod 100 drveni i to polovni i to bidanje vjeruj sve sam zivo po netu prekopaoPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
sad sam pričao s čovjekom, skinut je s 90tke i najvjerovatnije ne paše na Giuliettu.Vidit ću što kaže Ante, ima li smisla naručivat / riskirat ...
sto ti je rekao vlasnik volana kaj ne paše?ako je ono kak ja mislim, to dobar tokar moze srediti, takav volan sam ja 1985-e imao na svojoj 2.0 giulietti.
Danko sa juniorom a i dva ubija ...pa stanko i ta cila sprint sekta .. pa izgleda da će bit i jedna berlina uskoro ... pa sad i ti ... Ufff nabili se mi kompleks .. idete svi na ignore listu
Danko sad mora ženi auto kupiti jer me bude ubila
Bar počmi kupovat djelove jer, kako smo krenuli, svi će biti u rukama 4 - 5 ljudi Evo, ovaj drveni volan sutra HPexpressom ide na moju adresu Evo, ja sam promijenio taktiku. Ovaj volan će doći na adresu AK Balinjera jer da dođe na kućnu adresu u krivo vrijeme osjećao bi odgovornost za smrt jadnog poštara