0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kad sam se veæ muèija sa dizanjem slika (Image removed from quote.)Krpica, pasta , i udri
Naopako stoji gornje crivo od hladnjaka, filter zraka nije originalan, ... morat æe pogledat na mojoj kako izgleda original, a za nagradu æu mu dopustit da mi ispolira motor Zva san ga pa me otkanta Hvala ti za info
Ima jedna bijela u Sinju
Njuskalo 9496526Poslano sa mog SM-N9005 koristeæi Tapatalk
Evo ga, nasao6732112Iako ja bi ovo odmah stavio
Otkad sam prvog stavio u 75 nemogu bez njega, drvom bi netko rekao da ne pase u 75 al meni je bitno da meni pase Imao sam jos jednog al sam ga nazalost bio dao ca..
Ma ima i replika po 40e, ali jednostavno nema smisla to..
Originalne su 13'' èeliène, njih æu spremit zbog http://hros.hr/dokumenti/vrednovanje-vozila/ tj. poku¹at æu dobit i odr¾at najveæu moguæu ocjenu. Ove alu 14'' mogu upisat u prometnu dozvolu i bit æe mi "za svaki dan", ali ne ¾elim staviti ne¹to ¹to ne pripada "tom vremenu".Sutra æu pogledat u¾ivo speedline i ove veseljkove ... na slici mi je speedline ljep¹i, vidit æu u ¾ivo ...Kad doðe¹ u Senj taman je vrijeme od ruèka i najbolje je produ¾it do vidikovca iznad Bakra na ro¹tilj. Nakon ruèka odvede¹ curu / ¾enu u Tower centar .... Mo¾da æe pasat i drugi vikend, javi ako bude¹ i¹ao. Hvala unaprijed!!!!
Gdje ima replika po 40€ da kupim 3Poslano sa mog SM-N910C koristeæi Tapatalk
40tak funti, moja greska, engleski ebay, koznihttp://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Nardi&isNewKw=1&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&_trksid=p2056088.m2428.l1313.TR12.TRC2.Xnardi&sqp=nardi
Zahvaljujem Veseljku na felgama Dogovorio sam i sreðivanje i bojanje Probavanje ... Uffff manjak rupa
Ovo su kozni i nisu ni jedan ispod 100 drveni i to polovni i to bidanje vjeruj sve sam zivo po netu prekopaoPoslano sa mog SM-N910C koristeæi Tapatalk
sad sam prièao s èovjekom, skinut je s 90tke i najvjerovatnije ne pa¹e na Giuliettu.Vidit æu ¹to ka¾e Ante, ima li smisla naruèivat / riskirat ...
sto ti je rekao vlasnik volana kaj ne pa¹e?ako je ono kak ja mislim, to dobar tokar moze srediti, takav volan sam ja 1985-e imao na svojoj 2.0 giulietti.
Danko sa juniorom a i dva ubija ...pa stanko i ta cila sprint sekta .. pa izgleda da æe bit i jedna berlina uskoro ... pa sad i ti ... Ufff nabili se mi kompleks .. idete svi na ignore listu
Danko sad mora ¾eni auto kupiti jer me bude ubila
Bar poèmi kupovat djelove jer, kako smo krenuli, svi æe biti u rukama 4 - 5 ljudi Evo, ovaj drveni volan sutra HPexpressom ide na moju adresu Evo, ja sam promijenio taktiku. Ovaj volan æe doæi na adresu AK Balinjera jer da doðe na kuænu adresu u krivo vrijeme osjeæao bi odgovornost za smrt jadnog po¹tara