0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ili HR magnetnu
On bi podbočio ovaj dio krova sa hrastovom letvom.
Ajoj! Dakle da se ne mičem sa trenutnog stanja
Vi znate da taj auto za dvije godine realno neće vrijediti puno više od 2000€?A tu se priča o popravcima za soma eura. Čast struci, ali ne pričamo o Maseratiju...
Pozitivna strana je da ne treba rezati , bušiti , variti niti bojati.
Plavu rotirku
Slažem se u potpunosti,sve je ovo istina kaj si napisal al ovo kaj si napisal događa se u slucaju samo ako se radi nabrzinu da se odere lova. Tu se koraci preskacu. Fleksa nema kaj raditi po autu, poslje punktiranja se stavlja kiselina,kad ona odstoji 24 sata najmanje odnosno kad lim poljubičasti stavlja se temeljna ili ti prajmer u obilnoj kolicini,pa nadalje kad se posuši ima locktide silikon za spojeve na autu, riketko koji ga limar koristi jer je skup pa stavljaju siku i ostale gluposti. Kad se stvrdne silikon iznutra se ušprica temelj u najmanje 3 sloja,vremenski svaka 2 sata a kasnije se stavi med odnosno vosak. Sad malo izvana. Kad se posušio izvana silikon dolazi opet primer u 2 sloja ili 1 deblji na to dolazi šprickit,baza,bezbojni. Ako bilo koji se korak preskoci ili ubrza dolazi do truljenja punkteva. Moje mušterije se nikad ne žale na loš posao i mogu garantirati za njega. PS nikome to ne radim osim najbližoj familiji i prijateljima i ovaj moj post nije svrha reklame za mene jer se ni ne želim reklamirati već aljkavosti pojedinih lihvara limara kojima je profit i kako sje.. t nekog najbitnije
Tutach mi je hit na forumu - toliko neočekivano interesantne rasprave
Pukni karbon foliju u tri sloja i mir
Zato što je i rupa na neočekivanom mjestu da je odozdo , nebi bila tako žestoka rasparava.