Ufff vidim vodile se ovdje rasprave a ja nikako ulovit vremena da otipkam 2-3 pametne...

a opet kaj vise pametno reci kad je sve vec receno i kad se vise manje sa svime napisanim i slazem i zbog toga mrcvarim s odlukom o prodaji.

p.s. jedino mi ovo sa promjenom ulja na 6-7000km malo nova informacija, al o tome u nekoj novoj temi.

E sad da li mi treba takav auto ako ne koristim blokadu u svakoj voznji, meni on nikada nije bio pojam nekakvog auta za gazenje (tipa GTA, Type R, i sl...)

, on mi je onako da ga grubo usporedim sa psom nije nekakav zivcani pes koji tam laje cijeli dan uz plot, on mi je vise onak ko dobar i poslusni rotvajler koji fino lezi negdje u cosku i laje onolko kolko gazda od njega trazi...e sad kaj ak se vlasnik iz kuce s velikim dvoristem preseli u mali stan da li se rijesit rotvajlera, jer on nije pas za stan...

jao na kaj me tjerate da auto usporedim sa psom, nadam se da nitko iz PETA-e ne cita ovo, ali bolje i tako nego da ga sa zenom usporedim onda bi naj...

U svakom slucaju dosao sam ovdje prodat auto, nakon tjedan dana sam skloniji zadrzavanju auta tako da svaki vas komentar nije bio uzaludan.