Vrtio sam ja JTSa do 7000 
Busso moze samo jos brze doci do te brojke.
Ako ti je auto dobar i ako ti se sviđa, stavi plin i vozi. Tesko je danas kupiti nesto posteno. Ja sam kopao mj dana svakodnevno i skuplji auti ne moraju biti bolji.
Puno njih se nece slagati samnom ali tesko ce taj auto ici za tu cifru. JTSa sam prodao za tu lovu zato sto je bio putpuno sređen estetski i kompletno servisiran sa pečatima u servisnoj. Dosao je kupiti covjek koji nije imao veze sa Alfama. Svidio mu se sportski izgled, solidan zvuk za cetvrtka i uscuvan auto. Po meni ces tesko dobiti 4 soma za auto bez kože (koliko god ona bila "losiji" izbor sto se tice komfora), sa standardnim ovjesom, 15 cola felgama i "neatraktivnom" bojom, u koji se mora jos dosta uloziti jer je dosao termin za veliki servis itd. To je moje misljenje.
Umjesto da dizes kredit za noviji auto sa kojime ne znas na cemu si, stavi plin u svoj 2.5. Poznajes svaki šaraf od tog auta. To ti je isplatljivija odluka. Za 5 godina ces mozda izvuci 2000€ kad ces ga prodavati, ukoliko bude u takvom stanju. Trenutno, ja sam bio spreman platiti nekih 25k kn. Racunaj tu cifru. Jel bilo jos ozbiljnih kupaca sa kes lovom?
Posto se svaka kuna gleda, rijetko on ide preko 3500...
Ma auto mi je odlican, dajem mu jos tjedan, dva da ga netko uzme ako ne ide plin unutra, novi kiler i ubrzo veliki servis.
Prvi sam koji cu se slozit s s tobom da ce tesko otici za tu cifru, jer realno ne nudi nista ekstra osim motora, uscuvanosti i odrzavanja a to nudi na visokoj razini i to u kombinaciji s tim da ga se nisam morao rijesit pod hitno je rezultiralo tom cijenom, da mi je hica iso bi on za tih 25000kn pa i manje.
Bilo je poziva, nista konkretno. Doci ce jedan gospon pogledat, bila je jedna ponuda za zamjenu za tuarega?!, zvala jedna gospodicna sinoc pa kaze da ima jeftinijih u oglasniku?!, i tak dosta ga je zabavno prodavat...

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk