pozdrav, nakon izbivanja evo mene sa zahvatima koji su odrađeni, bit će i nešto slikica..
dakle sve zahvale mom prijatelju koji mi sve to radi jer bez njega bi već odustao od svega, jer je sve u tome autu bilo oštečeno ili pokidano.
neznam tko je servisirao taj auto prije mene ali kako je frend koji radi na autu rekao kao da je netko htio sabotirat vlasnika ili mu se osvetit za nešto (sigurno neka ženska u pitanju

) svaki drugi nosač željezni ili šaraf je oštećen ili pokidan, užas.. no uz puno dobre volje, alata, varenja i relativno malo para sve se to da složiti...
na autu je stavljen novi MAF, MAP, crijevo turbo-intercooler (Pasarić) , novi prednji zvučnici, novi antifriz (na slici se vidi kako je izgledao stari u škafu), filter goriva, preksutra ide ulje, filter, ulje getribe, filter kabine..
izrađen je novi puž od mesinga za strujni nagib školjke sica, malo je slickana unutrašnjost oko zvučnika nove mrežice i slično, ali prava muka je odigrana oko cijevi ispuha prema EGRu jer je tu bilo svega(slike)..
EGR očišćen..Auto ide bolje, ali i dalje nije to to, VNT pimpek ne skače kad stisnem gas pa mislim da je sljedeće na meti skinut turbinu i probat ju očistit pa vidjet oće li to riješiti problem..
Riješio sam i problem sa pokidanim gumbom i općenito lošim stanjem izgleda ključa, preko aliexpress-a naručio silikonski obložak za VW aute i super sjeo uz malo super ljepila, ispod improvizirao gumb za otvaranje gepeka i sve super radi