Riješeno, oštetila se + žica od lampe za osvjetljenje ceste dok se izlazi iz auta po noći koja se nalazi u tapicirungu vrata. Talijani dok su radili taj auto su u svojoj bezgraničnoj mudrosti odlučili da je pametno nešto toliko beskorisno i nevažno kao što je ta lampa spojiti na isti osigurač sa nečim toliko važnim i korisnim kao što su žmigavci, čak su i sva 4 žmigavca spojena na isti osigurač. Žica od spomenute lampe se oštetila i dirala masu na limu vrata i to mi je naravno izbacivalo osigurač
Crkla mi xenon sijalica nakon par mjeseci korištenja pa sam sve počupao van i stavio natrag orginalne žarulje. U međuvremenu sam napravio redovni servis ( prednji diskovi i pločice, sve tekučine i filteri, manžete poluosovina, krajnici) te sam našao i riješio uzrok pregrijavanja motora po ljeti - riknuo je jedan od 2 ventilatora na kileru vode i skurio modul koji ih kontrolira. Prošla tehnički prije par dana, sve uredno, eko test dobar.
Trenutno je dnevni vozač, mehanički 100% ispravna a na proljeće ću krenuti u veće raskapanje i vizualno sređivanje eksterijera i interijera