Ma lako za PHEV, ali daj više neki normalni coupe "legendarna sportska marko"!
Zaista mi već idu na živce!
Znači Alfa je nekada bila marka koja je omogućavala da običan čovjek, ako se malo potrudi, može kupiti dnevno upotrebljiv auto sportskih karakteristika, lijep, poseban, s kompromisima kakve smo voljeli.
I uvijek, ali uvijek, se moglo birati između nečega u nižoj, srednjoj i višoj klasi. I uvijek si mogao kupiti neki coupe.
Ovo sada s još jednim nadolazećim SUV-om je katastrofa. Mislim, super, neka bude SUV koga to veseli, ali daj više neki normalni sportski auto, pa oni kao da su zaboravili da su Alfa Romeo!

A mogli su svašta... bi li se prodavao 4C da su umjesto skupe karbonske kade napravili jeftinu "Junior" čeličnu verziju i spustili mu cijenu? Ja vjerujem da bi. Bi li i takav teži i dalje bio užitak za vožnju za "the rest of us" koji nismo toliko razmaženi? Bi.
Bi li se prodavala Giulia da su na njenoj bazi samo maknuli zadnja vrata i spustili krov 5 cm? Sigurno da bi. Ako su nekada mogli imati 147 i GT u isto vrijeme, zašto ne mogu ovo? Bi li se prodavala 8C da su je napravili u 6C verziji s Bussom (uz prilagodbu modernim eko normama)? Vjerojatno bi. Ma prodavala bi se i s nekim jakim dizelom kao nekada Brera.
Bi li novi Tonale bio super da imaju i non-SUV verziju ili još bolje coupe? Bi...
Toliko je očajna ponuda da bih pristao i na to da, kao nekada Fiat, licenciraju nekoj tvornici u Poljskoj, Turskoj, bilo gdje, da izrađuje i dalje neki stari napušteni model po dobroj cijeni za siromašna tržišta. Npr. ja bih bez kompleksa kupio novu 156 ili GT, ništa tim autima ne fali.