To je nekih 8%...to je pošten popust, i drugi su tu negdje. 
Ja sam sad uzimao službeni i na kraju ni ponudu nisam dobio od AC-a...bio dva puta, pričao neznam sa kime..i na kraju lagano odustao...pa neću ja njih nagovarati da kupim auto...jbg...
Al. iskreno, nisam ni bio siguran da želim Giuliu za službeni...bilo bi mi ju žao...ovako ne moram previše mariti za službeno prijevozno sredstvo 
...dok su ljubimci doma u garaži... 
Vidiš, ja baš to gledam suprotno, takav auto je za službeni, imas ga 24 sata na raspolaganju, a sve skoro na račun firme. Naravno ako se tako dogovori sa poslodavcem.
Prema službenom auto se odnosim kao da je moj, jer to mi je sredstvo rada i ne vidim razlog zašto ne imati nešto kvalitetnije. Ok, ima dobar dio ljudi koji bi je provezli preko ležećeg kao da ga nema, po makadamu kao po asfaltu, jer je službeni, ali to govori samo o tome kakvi su to ljudi, da ne poštuju ništa tuđe, iako i njima to znači za život.
Možda sam malo bacio filozofiju, ali smtaram da takav auto može biti službeni za većinu poslova.
I moja 159 je službeni, 24 sata meni na raspolaganju,...., idem po svakavim terenima i sve ok. Kvari se isto kao što bi se kvarili i drugi. Jedina prednost je čim nešto osjetim da je problem, popravi se, rikne motor, stavi se drugi,...